Affliction 24 stycznia
Napisano Ponad rok temu
Nazwiska na karcie niezłe.
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
EDIT: Fedor by armbar
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Andrei Arlovski - “Fedor jest świetnym zawodnikiem. I myślę, że najważniejsze dla mnie, jest być gotowym do tej walki mentalnie, i jestem gotowy. Mam świetnych trenerów. Nie martwię się o mój boks, jiu-jitsu, czy też o zapasy. Muszę być przygotowany mentalnie do tej walki, ponieważ wszyscy figterzy, którzy walczyli z Fedorem bali się go. Fedor… jest jak Mike Tyson. A wiecie dlaczego? Gdy inni bokserzy walczyli, i przegrywali z Mikem Tysonem, bali się go.”
a i Tito będzie komentował wszystkie walki Tito by Bigheadbutt
Napisano Ponad rok temu
a gala zapowiada sie extra.
pzdr
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
uwierzę w to jak pojedziesz Profesora MA ja jestem za Arlovskim i wcale się nie zdziwnie jak wygra z Fedorem
Napisano Ponad rok temu
trzymam za słowoJak Fedor przegra to poddam Profesora
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
orientuje sie ktos czy walki z undercard co beda na hdnet bedzie mozna obejrzec na mma-tv?
A czemu mialoby ich niebyc?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Niestety wlasnie podali zla wiadomosc na sherdogu.Horodecki nie zawalczy,nie dostal licencji poniewaz jaki dysk(szyjny?) my wyskoczyl.Szkoda no coz moze next time:)
Napisano Ponad rok temu
Cos foty nie wchodza:(
Apropo tutaj smieszne video z Andreiem.Zostaje zapytany przez "reportera" co to bylo za zamieszanie i plotki na forach o Andreia ex dziewczynie(Mikula) i Timem Sylvi(widziano ich razem gdzies tam).Andrei odpowiedzial madze i dyplomatycznie 8) ,ze go to wali i to Tima prywatna sprawa ..JEDNAK dodal ,ze jesli Tim cos tam zrobil z Mikula to chcialby go zapytac,jak smakuje jego fiut (peepee).
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Sylvia byl wczoraj pytany co sadzi o gali ,na ktorej bedzie w narazniku ktoregos fightera.
Tim odpowiedzial ze szykuje sie niezla impreza i ma nadzieje,ze Andrei dostanie lanie,bo go bardzo nie lubi.Wedlug niego jest zarozumialy /niesympatyczny i przynosi zla opinie fajterom od MMA.Dodal,ze mazy by z nim skrzyzowac rekawice po raz czwarty!!.
Nasuwa sie teraz pytanie,czy jesli Andrei dostanie lanie od Fedora,to byc moze Affliction wykorzysta "bad blood" pomiedzy tymi dwoma i rzeczywiscie stana naprzeciw Siebie po raz czwarty??Mysle ,ze czas niedlugo pokaze
Użytkownicy przeglądający ten temat: 2
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Ishi & UFC ?
- Ponad rok temu
-
Konferansjer - poszukiwany!!! Galę czas zacząć...
- Ponad rok temu
-
Jakie rękawice...
- Ponad rok temu
-
The Ultimate Fighter 8 - Finale SPOILER !!!
- Ponad rok temu
-
The Ultimate Fighter 8 - Finale - Video
- Ponad rok temu
-
UFN 16 Fight for the Troops - Video(Bez Spojlerów!!!)
- Ponad rok temu
-
Krótka Wypowiedź Thiago Silvy (wspomina Drwala)
- Ponad rok temu
-
UFC w Niemieckiej telewizji - małe sprostowanie, więcej info
- Ponad rok temu
-
Komentarze zawodników po K-1 GP Final 2008
- Ponad rok temu
-
Ricco Rodriguez vs. Jeff Monson na MFA
- Ponad rok temu