Skocz do zawartości

Zdjęcie

Boks najlepszy na solówke Muay Thai to fajny sport...

• Zamknięty Temat jest zamknięty
52 odpowiedzi w tym temacie

budo_ignashov
  • Użytkownik
  • PipPip
  • 76 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Re: Boks najlepszy na solówke Muay Thai to fajny sport...
Jak czytam wasze posty to płacze ze smiechu I kto to pisze karatecy zapewne aikidocy kungfiarze i twardziele z capo i czegos tam jeszcze na cztery litery Pisałem te posty żeby zobaczyc co mi napiszecie inaczej mówiąc chciałem sie troszke posmiać i sie udało dziekuje wam bardzo :lol: Założe sie że z 70% tego forum stanowią leszcze jakich ze swiecą szukac Kilku z was miało raz solówke w podstawówce i teraz opowiadacie historie swojego "gangsterskiego" życia buahahaha Czekam aż jakis "Twardziel" "mada faka" ( MOD) mnie zablokuje Pewnie wam ulży i bedziecie dalej mogli życ w swoim swiecie science fiction Niech moc bedzie z wami buahaha :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
  • 0

budo_s.o.s.
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 2777 postów
1
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

ja jestem mega leszczem...na ulicy walczylem ze 4-5 razy z czego raz zostalem przekopany przez kilku manych(nie pamietam ilu), raz dostalem kijem w glowe, raz bylo 3 vs1 i mialem na szczescie gaz...rozumiesz juz bezsens swojego pytania?

aha i pies tez raz byl, nie licze akcji z podstawowki, szkolnych solowek i "walk" z najebanymi na baletach...
  • 0

budo_itosu
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 3089 postów
0
Neutralna
  • Zainteresowania:Karate

Napisano Ponad rok temu

Jak czytam wasze posty to płacze ze smiechu I kto to pisze karatecy zapewne aikidocy kungfiarze i twardziele z capo i czegos tam jeszcze na cztery litery...

wydaje mi sie ze troche pokory by Ci sie przydalo

zebys przestal plakac odpowiem Ci na pytanie dobrze ?
TAK boks jest dobry na solowke. mam nadzieje ze czujesz sie usatysfakcjonowany. bezsens tego pytania zrozumiesz jak wylejesz jeszcze troche potu i krwi na macie tudziez w ringu. trzymam za Ciebie kciuki.

Pozdr
Itosu

PS. Dostales wiadomosc na priva i mimo to wysmiewasz sie n forum publicznym z czegos czego nawet nie probujesz zrozumiec.
  • 0

budo_loot
  • Użytkownik
  • PipPipPip
  • 387 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

opowiem krótką historię. jechałem dziś metrem, wsiadłem na stacji i po chwili zobaczyłem chłopaczka siedzącego na siedzeniu. rzucił w moją stronę okrutnym spojrzeniem typu "ale jestem kurwa twardy". gość miał na rękach owijki bokserskie. bez ściemy, owijki Everlasta na obu dłoniach. w metrze. trochę się podśmiewałem z niego, ale bez chamstwa. po chwili wstał, założył na siebie jakąś torbę typu sportowa, zabrał plecak i sapiąc i papatrując na zegarek z wkurwieniem poczekał na stację i wybiegł z wagonu. na pewno w tym czasie myślał: "ale będę kurwa zajebisty, ale jestem morderca, ja pierdole, ale jestem fajterem". miał maks 20 lat i poniżej 60kg wagi.
także.
zluzujmy pośladki, życie jest jedno :)
  • 0

budo_sally
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 4333 postów
0
Neutralna
  • Zainteresowania:Muay Thai

Napisano Ponad rok temu

zebys przestal plakac odpowiem Ci na pytanie dobrze ?
TAK boks jest dobry na solowke. mam nadzieje ze czujesz sie usatysfakcjonowany.

mnie tez denerwuje nabijanie się z ludzi wiec skoro Itosu zaczął to ja mu wyjaśnie na czym polega bezsens tego pytania:
NA ULICY NIE MA SOLÓWEK
  • 0

budo_emkade
  • Użytkownik
  • PipPipPip
  • 182 postów
0
Neutralna
  • Zainteresowania:MMA

Napisano Ponad rok temu

loot tez widzialem typa w owijkach kiedys %-)
  • 0

budo_loot
  • Użytkownik
  • PipPipPip
  • 387 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

może ten sam :)
czarny taki kurdupel?
  • 0

budo_uirapuru
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 2966 postów
0
Neutralna
  • Zainteresowania:Capoeira

Napisano Ponad rok temu

boks piękny sport

umiejętności zdobyte na boksie pomagają się obronić na ulicy :)

coś pominąłem, mam nadzieję, że nikogo nie uraziłem.

chłopaki, zostańcie na budo, coraz mniej użytkowników neostrady mamy.
  • 0

budo_uirapuru
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 2966 postów
0
Neutralna
  • Zainteresowania:Capoeira

Napisano Ponad rok temu

miał maks 20 lat i poniżej 60kg wagi.
także.
zluzujmy pośladki, życie jest jedno :)

dzisiaj w mlecznym widziałem kolesia, takiego misia przytluszczonego, co mial na sobie bialy tshirt z nagrzewką na koszulkę z jakiegos jpg'a z KSW. jezu jak to dennie wyglądało

Dlatego wolę ciuchy z hali i crap town, za duzo leszczy nosi cokolwiek związanego ze światem sztuk walk.
  • 0

budo_nechrist
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 2092 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

aj sie smiejecie... moze nie stac go bylo na rekawiczki a tasiemki to bylo jedyne co mu zostalo z sezonu letniego :roll:
;)

no, tylko sallyego tu jeszcze brakowalo :lol:

typku z mroznej krainy, udajesz, ze smiejesz sie z ludzi, ktorzy twoje pytania rozstrzasali, gdy ty jeszcze myslales ze internet sie na 5ciu dyskietkach miesci. wiec albo spinaj sie dalej potwierdzajac swiatu swoja bezmyslnosc, albo wez sie za czytanie starszych postow i znajdz odpowiedz na swoje pytanie...

lepsze forum na pewno przygarnie was z otwartymi ramionami :lol:
  • 0

budo_khunag
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 2091 postów
0
Neutralna
  • Zainteresowania:Kyokushin

Napisano Ponad rok temu

Naprawde jesteście żałośni Zaczynam sie zastanawiac czy to forum nie schodzi na psy...Capoeira to piekny taniec i nic poza tym

A ja się założę, że uirapuru by Ci wpierdolił neofito :)

Dla mnie zaorish khunag i cypis to tez jedna osoba Zaorish ty deb**u Z każdego pytania robicie syf

Wal się flecie, ja nie jestem anonimowy 8)
  • 0

budo_pogromca z lbn
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 588 postów
0
Neutralna
  • Zainteresowania:Kyokushin

Napisano Ponad rok temu

Uważasz, że to forum i ludzie tutaj są du dupy? To sobie poczytaj archiwalne tematy na "ulicy"... Zaraz pewnie powiesz "a to czemu teraz tak piszą" albo nie wiem "wtedy byli inni ludzie". Już śpieszę z odpowiedzą na tamte pytania, które, by pewnie padły :twisted: .
Mianowicie w tym dziale zostało już WSZYSTKO powiedziane, jedynie temat o gazach czasem coś nowego wnosi. Prawda, że to dziwne, iż w przeciągu 6 lat zostało już wszystko powiedziane? :wink: . Zresztą ciągle jest podczepiony temat Combata i uważam, że nic się nie zmieniło od tego czasu...

Pozdrawiam
  • 0

budo_blt
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 939 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

loot tez widzialem typa w owijkach kiedys %-)

ło, a ja widziałem kiedyś dwóch i oboje w owijkach amszerowali:) własnie ze szkoły wychodzili. Jeszcze większą miałem bekę bo ich potem na początkującej grupie u siebie spotkałem. Ale już nie trenują... nie wiem czy w owijkach jeszcze chodzą...

Jakie to jest to "lepsze forum"??? Jest li takie w internecie?
A na ulicę najlepszy jest metalowy właz do kanału,trzeba tylko uważać zeby nie wpakować się potem do tegóż (to także jedno ze zdarzeń losowych o których wspominał dzey;) )
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych

Ikona FaceBook

10 następnych tematów

Plany treningowe i dietetyczne

Forum: 2002 : 2003 : 2004 : 2005 : 2006 : 2007 : 2008 : 2009 : 2010 : 2011 : 2012 : 2013 : 2014 : 2015 : 2016 : 2017 : 2018 : 2019 : 2020 : 2021 : 2022 : 2023 : 2024 : 2025