¤ OTWARTE ZGRUPOWANIE SEIDO KARATE-SZCZECIN!!!
Napisano Ponad rok temu
Czy na tym forum są chętne osoby do uczestnictwa w zgrupowaniu Seido Juku Karate w Szczecinie??? ZGRUPOWANIE DLA WSZYSTKICH CHĘTNYCH!!!
Prowadzimy rozmowy na IKF w sprawie sali gimnastycznej!
Zgrupowanie planujemy zorganizować po nowym roku na dogodnych warunkach. Pragniemy przedstawić ogólny zarys Seido Karate wraz z projekcją krótkiego filmu-historii powstania Seido i Kaicho Nakamury.
Temat założyłem w celu poinformowania zainteresowanych o takowym zgrupowaniu, a nie w celu "dyskutowania o wszystkim i o niczym", nie mam ochoty czytać dziwnych tekstów atakujących Seido lub inny system. Bardzo proszę o dojrzałe podejście do tematu!
Co o tym sądzicie i czy są chętne osoby, które chcą poznać lub zobaczyć co to jest Seido Juku.
Pozdrawiam wszystkich serdecznie!!!
Temat ten zamieściłem tutaj i w dziale co gdzie....., Jeżeli zrobiłem źle to proszę o zlikwidowanie jednego z nich
Napisano Ponad rok temu
gdzie, kiedy , za ile jakis program
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Cześć, szczegółów jeszcze brak, wszystko po nowym roku, czekam na odpowiedź z uniwerku w sprawie sali gimnastycznej, chcę żeby nie było kosztów lub żeby były minimalne i liczę na pomoc IKF-u. Kurcze tylko zainteresowania brak, myślałem że będzie więcej chętnych
No bo Szczecin to raczej w kierunku WKO/Shotokan jest ustawiony dlatego "z góry" się dziwiłem, że myślisz o organizacji właśnie tu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Kokoro Cup - 13 grudnia w Warszawie gala Kyokushin i K-1
- Ponad rok temu
-
Poszukuje Karategi Shureido
- Ponad rok temu