Gdzie mozna kupic spodnie do gi?
Napisano Ponad rok temu
-ale jak komus podpowiadam to pytam rowniez o -wage,ile i jak trenuje (czyli jak dlugo i jak intesywnie ),upodobania -czy lubi Gi miekie czy "zbrojowate ",czy to ma byc Gi zawodnicze i na zawody itd itp
poprosze langusa to wrzuci zdjecie Dax moskito-wzrost osoby 172cm a Gi jest na 150 )))
(oczywiscie typowo zawodnicze)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
W sklepach nie widać nic poza dax moskito, ewentualnie noris na [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Zależy mi na tym aby po pierwsze: były nad kostkę pod względem długości, po drugie: no im węższe tym lepsze. Mam 171 cm wzrostu, waga 68-70 kg.
Hilfe!
Głównie to się zastanawiam nad spodniami dax bo o noris to pewnie nikt nic nie wie tylko czy kupować na 165 czy na 160?
Napisano Ponad rok temu
A [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Pozdrówki
Napisano Ponad rok temu
No właśnie stamtąd to bym wziął spodnie dax moskito tylko nie wiem jaki rozmiar dobry będzie.Hejo!
A [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Pozdrówki
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Pozdrówki
Napisano Ponad rok temu
Te spodnie które mi przysłali to nie była żadna pomyłka, rozmiar 4 jest dla najtęższych zawodników, ja już swoje przerobiłem u krawca i jest okey, ale kosztowało mnie to 60PLN.
Wyślą ci rozmiar 4 i co wtedy ?
Reklamacja to użeranie się przez kilka tygodni ...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Spodnie bez prania były by w miarę dobre na długość ale jak się zejdą to będzie cacy.
Jeśli chodzi o szerokość to nie widzę żadnych skrajności, z tego względu, że są grubsze(solidniejsze) to się wydają właśnie węższe niż tamte od tori gold ale w tej chwili(przed praniem) są praktycznie takie same na szerokość.
Nie jest to Keiko Raca ale nie widzę powodu do narzekań, mi tam pasi.
Speedy, zwracam honor :wink:
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
judoga
- Ponad rok temu
-
Dziady też potrafią
- Ponad rok temu
-
Znaczenie Kata w dżudo