Poniedziałek: MT (1.5h)
Wtorek: Siłownia
Środa: MT (1.5h)
Czwartek: Siłownia
Piątek: MT (1.5h)
Sobota: Siłownia
Niedziela: Wolne
Głównym celem pracy na siłowni jest masa i troche siły, przy wzroście 188 ważę 74 kg.(Ale priorytetem wciąż pozostają SW)
Na razie jadę FBW dzielonym na dwa treningi A i B które przeplatam.Jak ktoś będzie chciał poznać dokładny plan to niech napisze, teraz powiem tylko, że staram sie większość ćwiczeń wykonywać na wolnych ciężarach nie na maszynach ale, że z siłownią to mój pierwszy poważniejszy kontakt nie wykonuje jeszcze wszystkich ćwiczeń.
No i teraz chciałbym żeby mi ktoś pomógł z odżywianiem.Napisze mniej więcej jak jem bede podawał bez gramatury, bo nie waże jeszcze dokładniejszą diete planuje w niedalekiej przyszłosci.
Śniadanie rano (około 7)

Jak trening na siłowni mam rano to teraz będzie po treningowy około 9:30 (nie wiem gdzie wcisnąć przed treningowy i czy w ogóle go wciskać) czyli potreningowy jakieś węglowodany typu ryż, kasza do tego ryba albo pierś z kury.
Teraz drugie śniadanie: Kanapki z jajkami, jakieś chude mięso raczej wędlina, do tego warzywo chleb ciemny
Obiad: Tutaj w zależności od tego co akurat będzie ale głównie jakieś mięso, warzywa, ziemniaki/ryż/makaron/kasza
Kolacja: Jakaś ryba np. tuńczyk z warzywami chlebem ciemnym może jakaś sałatka do tego.
Na sen: Twaróg półtłusty/chudy
Do każdego posiłku pestki z dyni ewentualnie orzechy, i łyżka oliwy z oliwek.
Co poprawić?