wiem ze nie walczyli w WWE, ale nie chcialo mi sie szukac gdzie faktycznie wystepowali
WWE jest na tyle popularne ze uzylem go jako synonim pro wrestlingu
Nastula tez musial sie przebijac do Pride by zawalczyc z #2 na swiecie Nogiem ?
czy tez bazujac na swoich osiagnieciach i popularnosci od razu dostal ta walke ?
touche :wink:
Mi tam Lesnar niczym nie imponuje, Fedor jak najbardziej(dla porównania), lub przywołany Sakuraba, on był ciekawy do oglądania, świetny parterowiec a Brock... gruby dzik
Posłał Randy'ego na deski i gratulacje ale nie mój typ na kogoś do podziwiania.
Gala w porównaniu z resztą wypadła bardzo dobrze bo zaledwie 2 undercardy skończyły się decyzją, reszta przed czasem :twisted:
Gabriel Gonzaga vs. Josh HendricksGonzaga posyłał solidne uderzenia ale bądźmy szczerzy, przeciwnik z dużo niższej półki ; )
Joe Stevenson vs. Kenny FlorianFlorian pokazał dla Stevensona gdzie jego miejsce, choć ten ładnie próbował obalać, bardzo fajna walka. Kenflo for the title!!!
Demian Maia vs. Nathan QuarryMocno zdziwił mnie taki prosty przebieg tej walki, myślałem, że Quarry wypunktuje troche prostymi Demiana a tu klasycznie poszło. Who's next? :-)
Jeremy Stephens vs. Rafael dos AnjosKnocked the Fuck Out :twisted: Choć kibicowałem brazolowi bo pięknie kontrolował w pierwszej rundzie to kuuuurwa ależ mu Stephens bombe sprzedał, normalnie przewijałem heheh
Jorge Gurgel vs. Aaron RileyGurgel jest k... jakiś głupi, w ogóle nie zależy mu na karierze najwyraźniej.
Dustin Hazelett vs. Tamdan McCroryŚwietna walka, ładnie tłukli się w stójce a kończenie weszło ładnie i czysto.