Event sredni moim zdaniem, prawie kazda walka przebiegla tak jak myslalem ( szkoda ze przegapilem ta edycje ligi typerow

Jedno jest pewne "This guy is
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
tak, ale problem jest taki ze jedyne co dobrze umie robic lesnar to sprowadzac do parteru, gdzie zostanie zjedzony bez popitki przez noga. Timmy go w stojce jechal a sapp jest tak gigantyczny ze lesnar przy nim jest maluszkiem.
B.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
bes przesadyyy 8O .Niema na tej ziemi czlowieka przy ktorym Lesnar jest maluszkiem!!!!!
Napisano Ponad rok temu
ale mimo wszystko fajnie by sie to ogladalo :twisted:Co do ewentualnej walki Fedor vs Lesnar - tutaj jestem pewny, że F.E. by pojechał po Brocku. Skoro dał mu radę Mir, to Największy Z Największych tym bardziej :wink:
PZDR
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Brawo za ten post !!!!po pierwsze nie wiem zupelnie jak mozna porownywac lesnara i sappa
lesnar by go zjadl
po drugie dlaczego tak jedziecie po dobrym sportowcu ?
Lesnar mial calkiem niezle osiagniecia w zapasach
czy przeszkadzalo Wam ze CroCop albo Sakuraba wystepowali w WWE ?
po trzecie co to za pierdolenie o szczesliwym trafieniu
Mir wyladowal na dupie po ciosie Lesnara
Herring to samo
Couture dluzej sie bronil ale tak samo zaliczyl knockdown
i niby to wszystko to tylko szczescie ?![]()
gosc bazuje na rewelacyjnych warunkach fizycznych a mniej na umiejetnosciach, ale nie mowcie ze jest cieniakiem
ja obstawialem wygrana Couture'a, co nie zmienia faktu ze Lesnar moim zdaniem zalicza sie do top10 HW
Napisano Ponad rok temu
Wydaje mi sie ze w UFC nie ma co sie doszukiwac aspektow sportowych w zestawianiu walk. Kasa decyduje o wszystkim. Amerykance chca ogladac freaka wiec trzeba dac mu jaknajbardziej kasoplodnych przeciwnikow.
Napisano Ponad rok temu
to calkiem proste. bierzesz wage, i wzrost jednego i zestawias zz nia wage drugiego i wzrost. i otrzymujesz porownanie warunkow fizycznych o ktorych to mowilismy.po pierwsze nie wiem zupelnie jak mozna porownywac lesnara i sappa
lesnar by go zjadl
bo byl swietnym sportowecm jako amator, pozniej jak dla mnie blaznil sie jak wszyscy zawodnicy w pro wrestlingu i teraz daleka droga przed nim zeby udowodnic ze jes dobrym sportowcem w mma.po drugie dlaczego tak jedziecie po dobrym sportowcu ?
Lesnar mial calkiem niezle osiagniecia w zapasach
poki wygrywa glownie dzieki tym warunkom a nie swoim umiejetnosciom, ktore graja w jego zwyciestwach role raczej drugorzedna, to ciezko stwierdzic ze cieniakiem nie jest, tak samo jak trudno stwierdzic czy jest. zwyczajnie jest za silny na normalnych hw.gosc bazuje na rewelacyjnych warunkach fizycznych a mniej na umiejetnosciach, ale nie mowcie ze jest cieniakiem
Napisano Ponad rok temu
Mir wyladowal na dupie po ciosie Lesnara
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ciekawe czy Shaquillle O'Neil też by walczył w UFC gdyby chciał sobie powalczyć w MMA?
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu