To ta ksiązka co kiedys ze swojej robilem zdjecie i udostepnialem tu pdf tylko inny egzemplarz
A jak oceniasz książkę
Napisano Ponad rok temu
To ta ksiązka co kiedys ze swojej robilem zdjecie i udostepnialem tu pdf tylko inny egzemplarz
Napisano Ponad rok temu
Ja mam egzemplarz z biblioteki oficerskiej 5 batalionu telegraficznegoA jak oceniasz książkę
Napisano Ponad rok temu
Jako ciekawostkę i pozycje w biblioteczce bo ani techniki ani metodyki człowiek się z niej nie nauczy.
Ja na tą książkę inaczej patrze niż osoba początkująca, sam przygodę swoja ze sztukami walki zaczynalem trenując na lace i przerabiajac w latach 70-tych z bratem książkę ojca - judo w samoobronie B.Skuta bo nie mialem innych mozliwości.
Co innego książki z metodyka i dokladnym rozpisaniem ilosci powtorzen, podstawowych cwiczen itp ale i to sie zmienia. Np kiedys bylem uczony (potem sam nauczalem) brzuszkow pelnych z lezenia do kolan ktore jak sie okazalo niezle rozwalaly kregoslup ... to samo mozna osiagnac krotkimi brzuszkami ... ktore byc moze z biegiem lat tez okaza sie ze sa bardzo szkodliwe a moze bardziej niz tamte
Napisano Ponad rok temu
Kiedyś we wszystkich podręcznikach dla mundurowych czy cywili uczono ,że dźwignie na nadgarstek to bardzo skuteczna technika teraz czytam w nowych pozycjach, że jednak to bardziej skomplikowany problem .
pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu