Ranking polskich zawodników MMA
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
ale jeśli w pierwszych dziesiątkach są ludzie z dwoma walkami na koncie - to świadczy to o niezwykłym rozbudowaniu naszej sceny MMA 8)
Bardzo dobrze ujęte
Napisano Ponad rok temu
pzdr
Napisano Ponad rok temu
Nie wiem czy mają sens takie rankingi - ale jeśli w pierwszych dziesiątkach są ludzie z dwoma walkami na koncie - to świadczy to o niezwykłym rozbudowaniu naszej sceny MMA 8)
I to jest powód, dla którego imo na taki ranking jest zbyt wcześnie. Nie mówiąc już o tym, że w tym zestawieniu walczyli ze sobą chyba tylko Antek Chmielewski i Krzysiek Kułak - w 2005 roku...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
nie wiem, czy ma to związek z ostatnią absencją Materli w mma, ale po KSW, w której walczył z Antoską powiedział w wywiadzie, że nie będzie więcej staczał walk turniejowych mma.Materla miał walczyć na MCC, ale gala nie doszła do skutku. Występował ostatnio na Mistrzostwach Europy ADCC, ale o występach MMA nic nie słychać .
oczywiście nie świadczy to o całkowitym rozwodzie z mma, ale może dać trochę do myślenia.
zaznaczam, jest to tylko moja spekulacja.
Napisano Ponad rok temu
nie wiem, czy ma to związek z ostatnią absencją Materli w mma, ale po KSW, w której walczył z Antoską powiedział w wywiadzie, że nie będzie więcej staczał walk turniejowych mma.
oczywiście nie świadczy to o całkowitym rozwodzie z mma, ale może dać trochę do myślenia.
zaznaczam, jest to tylko moja spekulacja.
Może doszedł do podobnego wniosku jak Khalidov, że jest zbyt łatwo kontuzyjnym zawodnikiem, żeby walczyć w turniejach. ... Ale przeciez mogą mu ustawić jakiś extra fght
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
z drugiej strony nie popadajmy w przesadę - jakaś przewlekła kontuzja, czy po prostu życie go dopadło bo ze sportu nikt nie wyżyje itd wystarczą, żeby wykolegować z walk na dłuższy czas, nawet przy najlepszych chęciach.
albo się skupił na zdobyciu czarnego pasa bjj
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Sengoku 6 Video(Bez spojlerów!!!)
- Ponad rok temu
-
KUDO
- Ponad rok temu