Ranking polskich zawodników MMA
Napisano Ponad rok temu
Ranking jak ranking - wiadomo.
Tyle, że tym razem z rodzimego podwórka.
Wrzucam bardziej jako ciekawostkę, chociaż chętnie bym poczytał czy zgadzacie się z poszczególnymi miejscami :wink:
PZDR
Napisano Ponad rok temu
Ogółem cięzko się nie zgodzizc z tym rankingiem - choć drugie miejsce nastuli jest dość kontrowersyjne, choć z drugiej strony Pawel już kawał czasu nie wygrał walki wię może i słusznie - w końcu to tylko ranking.
A Tomasz Drwal nie walczyłw 2008 r, bo nie kojarzę? A nie ma go w rankingu, wiec chyba nie ale to jakieś dziwne...
No i gdzie Popek?

Napisano Ponad rok temu
Kułak jako trzeci LHW? Wg mnie też powinien być niżej, a już na pewno za Antkiem.
No i osobiście mimo ostatnich porażek zastanawiałbym się czy na końcu nie umieścić Jurasa. Krzysiek Piechota dość liczebnego rekordu nie ma, za Jurasem przemawia większe doświadczenie...
Co do HW - z Nastulą jest ciężka sprawa - jako pierwszy przebił się do "światowej organizacji MMA", jako jedyny stoczył tam więcej niż 1 pojedynek, walczył z świetnymi zawodnikami... no ale wyniki walk mówią same ze siebie. Nie mniej chyba nie powinien narzekać na drugie miejsce :wink:
Uważam, że bardziej wypromować w Polsce powinno się też Tomka Wiśniewskiego.
PZDR
P.S. Czy tylko mi Damian Grabowski przypomina Le Bannera? :wink:
Napisano Ponad rok temu
P.S. Czy tylko mi Damian Grabowski przypomina Le Bannera? :wink:
hahaha identyczny !! wiedziałem że Grabowski mi kogoś przypomina
 haha
  haha

Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Michael Bisping. jako zywo.P.S. Czy tylko mi Damian Grabowski przypomina Le Bannera? :wink:
Napisano Ponad rok temu

DAMIAN GRABOWSKI

JEROME LE BANNER

MICHAEL BISPING
Fakt, podobieństwo do Michaela jakieś tam też widać. Dla mnie jednak i tak o wiele bliżej mu do Le Bannera :wink:
PZDR
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Czy ktoś wie co się dzieje z T. Drwalem? Kiedy i gdzie będzie walczył?
Ostatnio często jest kontuzjowany i przez to miał odwołanych pare walk, ale być może będzie walczył na UFC 93 z Ivan'em Serati'm.
Napisano Ponad rok temu
Ostatnio chyba miał walczyć na MCC.
Ktoś się orientuje czy Michał planuje jakieś starty w MMA w najbliższej przyszłości?
PZDR
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Dobrze,ze ktoś to robi,ale trochę mu wiedzy brakło,niepełne rekordy,pomylone wagi,no i brak wielu zawodników,którzy by mogli czołowe miejsca w rankingu miec,a w ogóle ich nie ma,ciekawe czemu?
A Damian to faktycznie,jakby go sklonowali

Napisano Ponad rok temu
brak wielu zawodników,którzy by mogli czołowe miejsca w rankingu miec,a w ogóle ich nie ma,ciekawe czemu?
"W rankingu uwzględnieni są tylko zawodnicy którzy walczyli w 2008 roku." być może dlatego. :-)
Napisano Ponad rok temu
Serio,potrafię wymienic paru zawodnoków co walczyli w tym roku i mają niezłe rekordy.
Np. mój klubowy kolega Marek Chwalibogowski,rekord 5-0-0,czyli taki sam jak Borys,który ma pierwsze miejsce w tej kategorii wagowej.
Przykładów mogę poda więcej.Ergo uważam ranking za chybiony.
Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
 FaceBook
 FaceBook
	10 następnych tematów
- 
			 Sengoku 6 Video(Bez spojlerów!!!) Sengoku 6 Video(Bez spojlerów!!!)- Ponad rok temu 
- 
			 KUDO KUDO- Ponad rok temu 
- 
			 walki m-1 walki m-1- Ponad rok temu 
- 
			 Joe Son w pierdlu Joe Son w pierdlu- Ponad rok temu 
- 
			 I BYTOMSKA GALA SPORTU, KULTURY I BIZENSU I BYTOMSKA GALA SPORTU, KULTURY I BIZENSU- Ponad rok temu 
- 
			 AoF IV - Rafał Dudek - wywiad AoF IV - Rafał Dudek - wywiad- Ponad rok temu 
- 
			 VIII MIĘDZYNARODOWY TURNIEJ JU JITSU FULL CONTACT VIII MIĘDZYNARODOWY TURNIEJ JU JITSU FULL CONTACT- Ponad rok temu 
- 
			 Czesc wam wszystkim!!! Czesc wam wszystkim!!!- Ponad rok temu 
- 
			 UFC 90 SPOILEROWNIA UFC 90 SPOILEROWNIA- Ponad rok temu 
- 
			 UFC 90 Video(Bez Spojlerów!!!) UFC 90 Video(Bez Spojlerów!!!)- Ponad rok temu