Ranking polskich zawodników MMA
Napisano Ponad rok temu
Ranking jak ranking - wiadomo.
Tyle, że tym razem z rodzimego podwórka.
Wrzucam bardziej jako ciekawostkę, chociaż chętnie bym poczytał czy zgadzacie się z poszczególnymi miejscami :wink:
PZDR
Napisano Ponad rok temu
Ogółem cięzko się nie zgodzizc z tym rankingiem - choć drugie miejsce nastuli jest dość kontrowersyjne, choć z drugiej strony Pawel już kawał czasu nie wygrał walki wię może i słusznie - w końcu to tylko ranking.
A Tomasz Drwal nie walczyłw 2008 r, bo nie kojarzę? A nie ma go w rankingu, wiec chyba nie ale to jakieś dziwne...
No i gdzie Popek?
Napisano Ponad rok temu
Kułak jako trzeci LHW? Wg mnie też powinien być niżej, a już na pewno za Antkiem.
No i osobiście mimo ostatnich porażek zastanawiałbym się czy na końcu nie umieścić Jurasa. Krzysiek Piechota dość liczebnego rekordu nie ma, za Jurasem przemawia większe doświadczenie...
Co do HW - z Nastulą jest ciężka sprawa - jako pierwszy przebił się do "światowej organizacji MMA", jako jedyny stoczył tam więcej niż 1 pojedynek, walczył z świetnymi zawodnikami... no ale wyniki walk mówią same ze siebie. Nie mniej chyba nie powinien narzekać na drugie miejsce :wink:
Uważam, że bardziej wypromować w Polsce powinno się też Tomka Wiśniewskiego.
PZDR
P.S. Czy tylko mi Damian Grabowski przypomina Le Bannera? :wink:
Napisano Ponad rok temu
P.S. Czy tylko mi Damian Grabowski przypomina Le Bannera? :wink:
hahaha identyczny !! wiedziałem że Grabowski mi kogoś przypomina haha
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Michael Bisping. jako zywo.P.S. Czy tylko mi Damian Grabowski przypomina Le Bannera? :wink:
Napisano Ponad rok temu
DAMIAN GRABOWSKI
JEROME LE BANNER
MICHAEL BISPING
Fakt, podobieństwo do Michaela jakieś tam też widać. Dla mnie jednak i tak o wiele bliżej mu do Le Bannera :wink:
PZDR
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Czy ktoś wie co się dzieje z T. Drwalem? Kiedy i gdzie będzie walczył?
Ostatnio często jest kontuzjowany i przez to miał odwołanych pare walk, ale być może będzie walczył na UFC 93 z Ivan'em Serati'm.
Napisano Ponad rok temu
Ostatnio chyba miał walczyć na MCC.
Ktoś się orientuje czy Michał planuje jakieś starty w MMA w najbliższej przyszłości?
PZDR
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Dobrze,ze ktoś to robi,ale trochę mu wiedzy brakło,niepełne rekordy,pomylone wagi,no i brak wielu zawodników,którzy by mogli czołowe miejsca w rankingu miec,a w ogóle ich nie ma,ciekawe czemu?
A Damian to faktycznie,jakby go sklonowali
Napisano Ponad rok temu
brak wielu zawodników,którzy by mogli czołowe miejsca w rankingu miec,a w ogóle ich nie ma,ciekawe czemu?
"W rankingu uwzględnieni są tylko zawodnicy którzy walczyli w 2008 roku." być może dlatego. :-)
Napisano Ponad rok temu
Serio,potrafię wymienic paru zawodnoków co walczyli w tym roku i mają niezłe rekordy.
Np. mój klubowy kolega Marek Chwalibogowski,rekord 5-0-0,czyli taki sam jak Borys,który ma pierwsze miejsce w tej kategorii wagowej.
Przykładów mogę poda więcej.Ergo uważam ranking za chybiony.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Sengoku 6 Video(Bez spojlerów!!!)
- Ponad rok temu
-
KUDO
- Ponad rok temu
-