Najlepsze kluby Muay Thai na świecie
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
To nie te forumTrenerFCK nic dodać nic ując gdybym mógł to poszedłby sog :-)
Napisano Ponad rok temu
Byłem w wakacje i naprawde Andre Panza może zaspokoić twe potrzeby dowdem są jego tytuły i ilość wypuszczonych mistrzów.
Napisano Ponad rok temu
MMA Maniac...straciłeś motywację? ile masz lat? ile trenujesz i co? jakie masz osiągnięcia? chcesz coś zrobić na skalę światową? czym wykazałeś się w Polsce?
Uważam że to co piszesz jest bez sensu..."chcę trenować z najlepszymi"...
co to znaczy być "najlepszym"?
co to jest "najlepszy klub"
z Europie liczą się Holendrzy, Białoruś, Francuzi...
w Tajlandii nawet jak jesteś mistrzem świata jesteś nikim póki nie zdobędziesz mistrza Lumpinee lub Rajadamnern...
A to dokonało tylko dwóch europejczyków jak mi wiadomo.
A jak chcesz ćwiczyć z najlepszym to napisz do wujka XIAN ale on nie lubi białych
Napisano Ponad rok temu
Proponuję koledze zorganizować sobie wycieczkę- co tydzień gdzie indziej- raz warszawa, raz poznań, kraków, etc. Niech tam sobie wynajmie jakiś akademik na dwie doby i odwiedzi sekcje, które go interesują. Podejrzewam, że po takim tourze po Polsce odechce mu się obrażać Polskich zawodników, głosząc, że chce ćwiczyć Z NAJLEPSZYMI.
Ej serio ruszyło mnie to, za kogo się uważasz?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Cypis dobry pomysł jak chcesz to cie zabiore do Shaolin Tobie i temu Kozakowi ze scyzorykowa też przyda sie opanowanie pokora i uprzejmośc Zadałem proste pytanie gdzie są najlepsze kluby nikogo nie obrażałem a wy mi wyskakujecie z jakimis pierdołami i przyczepiacie sie I gdzie tu kultura Tylko kilka osób Było tak uprzejmych i odpowiedziały mi na pytanie bez zadnego zgrzytu
Ta, jasne. Potem dopowiedziałeś, że uzbierałeś trochę gotówki i chciałbyś w przyszłości pojechać gdzieś ćwiczyć. Oczywiście z najlepszymi. Tyle że z najlepszymi to powinni ćwiczyć najlepsi, prawda? Dlatego padły pytania o Twoje osiągnięcia na krajowym podwórku. Masz jakiekolwiek?
Tak na moje oko, to nigdzie się nie wybierzesz. Sam piszesz, że tylko siedzisz i się zastanawiasz i nie masz motywacji do treningu. Z takim podejściem chcesz cokolwiek osiągnąć?
Na dotatek te Twoje napuszone wypowiedzi, również w dziale Aikido. "Pewny siebie, opanowany, bla bla bla" a na forum internetowym pytasz gdzie pojechać ćwiczyć? Weź przykład z użytkownika tego forum o nicku Ryota. Zebrał manatki i pojechał ćwiczyć do Japoni. NAJPIERW pojechał a POTEM o tym pisał.
I finalnie. Domagasz się kultury i poważnego traktowania. Jednocześnie wchodzisz na czyjeś podwórko i drwisz, że to co robi jest śmieszne i głupie. Zachowanie na poziomie. Do tego rzucanie "kurvami" i nazywanie ludzi kretynami. Naukę kultury wypadałoby zacząć od siebie.
Tyle ode mnie.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Pozwolę się z Tobą nie zgodzić. Znam kilka osób które były w Tajlandii. To że trenowały w jednym z najlepszych kampów o niczym nie świadczy. Liczyło się jakie podejście mieli do nich tamtejsi trenerzy. A oni angażowali się w pomoc tym, u których widzieli bardzo duży zapał lub którzy walczyli zawodowo....Dzisiaj jesli ma sie kase można jechac i cwiczyc z kim sie chce...
Jeżeli ja miałbym dużo kasy i chciałbym ją przeznaczyć na ulubioną SW zaczął bym, tak jak pisałem, od własnego podwórka. Znalazł bym najlepszego trenera boksu i muay thai w okolicy, i brał u nich prywatne lekcje. Półtorej godziny gdy trener koncentruje się wyłącznie na Tobie to znacznie więcej niż samemu czy z kolegą dochodzenie do czegoś w licznej grupie....Czy tak trudno odpowiedziec na to pytanie??
Napisano Ponad rok temu
Zobacz sam. Pytasz jakie są najlepsze kluby i każdy chwali ten w którym ćwiczy albo ćwiczył.
Masz już w odpowiedziach kluby z Białorusi, Polski, Francji...i co teraz? Pojedziesz do każdego z nich?
A poza tym sensowną odpowiedź dałby ci ktoś kto ćwiczył we wszystkich czołowych klubach świata!
Weź pod uwagę, że np pojedziesz do Tajlandii a nie zniesiesz klimatu ( gorąco, wilgoć, inne jedzenie...). Wrócisz i stwierdzisz że było do dupy i że ten co ci podpowiedział Tajlandję jest idiotą...
To co pasuje jednemu, nie koniecznie musi pasować i tobie.
Sam dokonaj wyboru. Wtedy będziesz mógł mieć pretensje do samego siebie albo być zadowolony ze swojej decyzji.
Zastanów się w ogóle co chcesz ćwiczyć i po co? Dla siebie? Chcesz być zawodnikiem? Chcesz walczyć amatorsko czy zawodowo? Jak sobie odpowiesz na kilka prostych pytań, odpowiedź sama się nawinie :wink:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Mistrzostwa Europy w kickboxingu
- Ponad rok temu
-
Puchar Europy w K-1 i muay thai | turniej K-1 MAX - zdjęcia!
- Ponad rok temu
-
Badania lekarskie
- Ponad rok temu
-
Na początek TKD czy odrazu kickboxing
- Ponad rok temu
-
Mariusz Cieśliński na gali "Muaythai Legends"
- Ponad rok temu
-
Chinuk Gym Białoruś