Czesc wam wszystkim!!!
Napisano Ponad rok temu
Swoją drogą Witamy !!
Napisano Ponad rok temu
Faktycznie, zapomniałem o finałowej gali... my bad.Ale finałowa gala nie jeszcze się nie odbyła. To tam decydują się losy kontraktu.
Ale przynajmniej można wywnioskować z tego że Krzysztof będzie w finałowej gali?
Po co juz wnioskowac.Ogladajmy na spokojnie Tuf i wszystko sie wyjasni
Napisano Ponad rok temu
To prawie jak znać wynik Totka przed losowaniem 8)Po co juz wnioskowac.Ogladajmy na spokojnie Tuf i wszystko sie wyjasni
Napisano Ponad rok temu
Podoba mi sie Twoja postawa, jaka prezentujesz w TUF. Zycze powodzenia na drodze do tytulow UFC i czekam na newsy.
Napisano Ponad rok temu
Witamy w naszych skromnych progach :-)
Napisano Ponad rok temu
Tak jak powiedział Krzysztof... [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]Bedzie interview ze mnol an [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] w tym tygodniu pod MMA news sekcji.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Takedown: Cześć Krzysztof, jak przebiega twój proces przygotowawczy do nadchodzącej walki na UFC 97?
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] Cześć, przygotowania przebiegają po prostu świetnie.
Takedown: Nad jakimi aspektami twojej gry jesteś obecnie najbardziej skoncentrowany?
Krzysztof: Jestem skupiony na każdym aspekcie, wciąż mam sporo do nauczenia się. Trenuję więc naprawdę ciężko, aby powiększyć arsenał swoich możliwości.
Takedown: Jak wyglądają przygotowania w Team Quest, czy jest ktoś odpowiedzialny za zebranie materiałów video o twoim przeciwniku? Siadacie wtedy wspólnie, oglądacie jego walki, szukacie słabych stron i ustalacie strategię?
Krzysztof: Zdecydowanie tak, studiujemy taśmy i szukamy słabości, które można by wykorzystać.
Takedown: Kto obecnie pomaga ci w treningach?
Krzysztof: Cały Team Quest.
Takedown: Z historii walk twojego przeciwnika wnioskuję że Brian jest zawodnikiem wyznającym zasadę: „wygraj lub zgiń”. Wszystkie jego walki kończą się nokautami lub nokautami technicznymi, żadna z nich nigdy nie skończyła się decyzją sędziów. Czy zamierzasz wcześnie zakończyć pojedynek?
Krzysztof: Mamy ustalony plan walki i jeżeli w trakcie jego wykonywania pojawi się szansa na jej szybkie skończenie, to będę bardzo szczęśliwy. Mocno wierzę że będzie to twarda i nieustępliwa walka.
Takedown: Głośno jest ostatnio o skandalu z nieprawidłowo użytą wazeliną podczas walki GSP vs BJ Penn. Co ty o tym myślisz? Czy możesz coś powiedzieć z osobistego doświadczenia, czy może nie dbasz o to i po prostu robisz to, co do ciebie należy?
Krzysztof: Osobiście wydaje mi się że cała ta historia została po prostu rozdmuchana do niebotycznych rozmiarów. To wszystko co mam na ten temat do powiedzenia.
Takedown: Mówiąc o osobistych doświadczeniach... jak do tej pory MMA wpłynęło na twoje zdrowie i co robisz aby utrzymać je w jak najlepszym stanie?
Krzysztof: Czuję że jestem w życiowej formie. Może nie jestem tak silny i muskularny jak byłem w przeszłości ( ok. 310 funtów = 141 kg czystej masy mięśniowej), ale mimo to czuję się fantastycznie. Za każdym razem kiedy mam badania, lekarz mówi że jestem w świetnej formie.
Takedown: Obecnie kręcona jest dziewiąta seria ”The Ultimate Fighter – Hendo vs Bisping”? Czy zobaczymy cię w roli jednego z trenerów drużyny amerykańskiej (jeżeli wolno tobie o tym mówić)?
Krzysztof: Nie będę trenerem w TUF 9. Byłem w tym czasie w Korei, odwiedzić bazę żołnierzy amerykańskich a później w Kanadzie, aby spędzić trochę czasu z synem.
Takedown: A co myślisz o walce pomiędzy trenerami na zakończenie nowej edycji TUF?
Krzysztof: To będzie świetny pojedynek, Bisping bardzo się poprawił ostatnimi czasy. Myślę jednak że doświadczenie i zapasy Dana Hendersona zapewnią my zwycięstwo w tej walce. Chciałbym jednak zobaczyć Hendo w lepszej formie niż był w walce z Franklinem.
Takedown: Dziękuję i powodzenia w kwietniowej walce z Brianem Stann.
Krzysztof: Dziękuję również i do usłyszenia wkrótce...[/b]
Napisano Ponad rok temu
Czuję że jestem w życiowej formie. Może nie jestem tak silny i muskularny jak byłem w przeszłości ( ok. 310 funtów = 141 kg czystej masy mięśniowej)
To z Krzysia musiałbym wielki dzik. Nie miałem pojęcia, że miał taką wagę.
Jak Pudzian :wink:
Fajny wywiad, dzięki.
Jeśli będziesz miał z Krzysztofem okazję przeprowadzić jeszcze jakiś wywiad to może poproś o opisanie treningów - chociażby tych siłowych i kondycyjnych, jeśli się zgodzi to w miarę dokładne. Jest zawodowcem, autorytetem i sądzę, że wiele osób na forum chciało by skorzystać z takich "podpowiedzi" :wink:
PZDR
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A wiesz, może w jakim wieku przestawił się z kulturystyki na MMA? I kiedy rozpoczął treningi SW?
PZDR
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
UFC 90 SPOILEROWNIA
- Ponad rok temu
-
UFC 90 Video(Bez Spojlerów!!!)
- Ponad rok temu
-
Czy podoba ci się osoba/polityka Dany White-a ?
- Ponad rok temu
-
Fiodor- Arlovski
- Ponad rok temu
-
Liga typerów Takedown.pl - UFC 90
- Ponad rok temu
-
Rober Jocz będzie walczył w Rosji?
- Ponad rok temu
-
Bałtycki Sztorm 4 - ostateczna rozpiska!
- Ponad rok temu
-
Koniec EliteXC
- Ponad rok temu
-
UFC 90
- Ponad rok temu
-
Anty MMA
- Ponad rok temu