Czesc wam wszystkim!!!
Napisano Ponad rok temu
Krzysztof Soszysnki
Napisano Ponad rok temu
Witam Cię Krzysztof, dobrze cię mieć tutaj z nami. Masz mnóstwo fanów w Polsce. Co więcej - myślę że mogę mówić w imieniu nas wszystkich - chcemy żeby tyłek Junie'go został skopany Wrzuć pigułkę na sen do jego drinka przed jego następną walką... Powodzenia.
Napisano Ponad rok temu
Krzysztof Soszynski
Napisano Ponad rok temu
Nie mam póki co czasu - może później :wink:
But seriously now... we all hope Yuo will make it. It is always nice to have more and more of Polish guys conquering the world.
A na poważnie... wszyscy liczymy na to że ci się uda. To zawsze milej mieć więcej i więcej Polaków podbijających świat.
Napisano Ponad rok temu
pzdr
Napisano Ponad rok temu
Ja nic nie wiem, tylko sobie wnioskuję...
Napisano Ponad rok temu
Witamy na naszym malym forum.
Fajnie wiedziec ze nawet doswaidczeni zawodnicy zagladaja na internetowe fora ktore daja mozliwosc blizszego kontaktu ze fanami sceny mma.
To od razu kilka pytan:
wolisz sie nieco pogimnastykowac i czytac/pisac po polsku czy raczej w miare mozliwosci powinnismy pisac po angielsku aby bylo Ci latwiej?
I dalej, gratulujemy wygranej!
Z tego co sie orientuje TUF jest niezwykle popularny w stanach, w polsce jest duzo mniej znany, dostepny zasadniczo tylko za posrednictwem internetu. Mozliwosc brania udzialu w TUF to chyba wielka szansa aby zaistniec w przyszlosci w UFC? jak to wyglada bezposrednio w stanach? bez tego mialbys szanse przebic sie do UFC?
I jeszcze na koniec bardzo ciekawi mnie z kim i jak trenujesz (info na sherdog.com mowi ze team quest)? Fajnie by bylo gdybys w wolnej chwili cos na ten temat napisal.
Powodzenia
B.
P.S. jesli bedziesz wolal rozmawiac po angielsku to pozniej to przepisze
Napisano Ponad rok temu
Karzdy z nas ktury byl wybrany na TUF podpisuje kontrakt, jak sie skonczy seson w telewizji to UFC decyduje kogo trzymaja dalej a kogo puszczaja.
napewno bym mial szanse wejsc do UFC jak bym nie wszedl do TUF. Zeszlo by mi z rok i dwa-trzy wygrane I bym tam byl.
Krzysztof Soszynski
Napisano Ponad rok temu
Czy Krzysztof czasami nie zaspoilerował TUF mówiąc że być może będzie wkrótce dwóch Polaków w UFC? :roll:
Ja nic nie wiem, tylko sobie wnioskuję...
No jesli Krzysiek wygra to bedzie dwoch(On i Drwal).Nawet jesli nie wygra a zaprezentuje sie dobrze tez moga go wziasc.Biorac pod uwage ze jest w TUFIE ,ma szanse byc i w UFC.
Nie jest to zabardzo duzy spoiler tylko logiczne wnioski,ktore mozna by wyciagnac do tej pory ogladajac TUfa:)
Napisano Ponad rok temu
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
No tak, chodziło mi o to że TUF został nakręcony w całości już dawno temu. Teraz jedynie składają poszczególne materiały i puszczają raz w tygodniu. Tak sobie pomyślałem że uczestnicy TUF już wiedzą po prostu kto dostanie kontrakt a kto nie. No i optymizm Krzyśka :wink:No jesli Krzysiek wygra...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ale finałowa gala nie jeszcze się nie odbyła. To tam decydują się losy kontraktu.No tak, chodziło mi o to że TUF został nakręcony w całości już dawno temu.
Napisano Ponad rok temu
Faktycznie, zapomniałem o finałowej gali... my bad.Ale finałowa gala nie jeszcze się nie odbyła. To tam decydują się losy kontraktu.
Ale przynajmniej można wywnioskować z tego że Krzysztof będzie w finałowej gali?
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
UFC 90 SPOILEROWNIA
- Ponad rok temu
-
UFC 90 Video(Bez Spojlerów!!!)
- Ponad rok temu
-
Czy podoba ci się osoba/polityka Dany White-a ?
- Ponad rok temu
-
Fiodor- Arlovski
- Ponad rok temu
-
Liga typerów Takedown.pl - UFC 90
- Ponad rok temu
-
Rober Jocz będzie walczył w Rosji?
- Ponad rok temu
-
Bałtycki Sztorm 4 - ostateczna rozpiska!
- Ponad rok temu
-
Koniec EliteXC
- Ponad rok temu
-
UFC 90
- Ponad rok temu
-
Anty MMA
- Ponad rok temu