UFC 90 SPOILEROWNIA
Napisano Ponad rok temu
Reszta gali mi się ssie jeszcze z Torrenta.
- Pozdrawiam J. :?
Napisano Ponad rok temu
Shrek stary ale jary zajebista walka.
Josh Koscheck wybrał złą taktykę moim zdaniem powinien częściej próbować obalać a nie liczyć na lucky punch (bo chyba nic innego).
Thales Leites dostał strzała na początku i stwierdził że mma bardzo chętnie ale tylko w parterze co też natychmiast wprowadził w życie. Bardzo ładne obalenie a potem egzekucja mata leo.
Napisano Ponad rok temu
P.S. Tyle to trwało że w ogóle o nim zapomniałem, sędzia powinien wcześniej przerwać Werdum dostał zupełnie nie potrzebnie 5 6 gongów.
Napisano Ponad rok temu
True... ałć.
P.S. Tyle to trwało że w ogóle o nim zapomniałem, sędzia powinien wcześniej przerwać Werdum dostał zupełnie nie potrzebnie 5 6 gongów.
Potrzebnie ... to była kara za złe przygotowanie się do walki
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Piękne KO by Junior Dos Santos ale zepsuł mi cham kupon :wink:
Realizatorzy nie popisali się z rekordem Gray'a Maynard'a. Przed walką podali 6-0, 1 NC, podczas gdy miał 5-0, 1 NC (sam Bruce Buffer źle przeczytał). Po wygranej zaś podali 6-1, 1 NC :roll:
Napisano Ponad rok temu
Walka Szreka z Griffinem to były dwie kupy mięcha tłuczące się
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Silva troche pajacowal, capoeira nawet smiesznie wyszla Jednak nie bylo to fajne zachowanie, ale widac bylo wyraznie jego przewage.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Reszta walk bardzo fajna. Santos naprawde niezle dal czadu. Nie spodziewalem sie czegos takeigo. Chociaz Werdum byl jakis przymulony(albo za mocno skoncentrowany)
Bardzo fajnei walczy Thiago. Naprawde super sie rusza i jakos nasunal mi sie styl jaki prezentuje gsp.
Generalnei gala mi sie podobala....nareszcie bo ostatnie widowiska to mnie usypialy i wkurzaly tylko.
Aha w ogole ci amerykancy.......jak mnei wkurzaja te ich BUUUU. Co slychac bylo jak Silva walczyl. Rece mi opadaja jak sie buraki zachowuja
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Silva, jak to powiedzieli kometatorzy, jest z Matrixa:D Moze i pajacowal, ale te jego pajacowanie bylo IMO pokazaniem dystansu do walki i jego spokoju. Po za tym nie da sie ukryc, ze mimo ze Cote walczyl dobrze to jeszcze nie byl ten sam poziom co Silva. A tak przy okazji to Silva chyba chcial troche Tektonika zapodac w pewnym momencie:)
Thiago niesamowicie walczyl. Swietnie sie ruszal i byl konsekwentny z lowkickami. No i nie zalamal sie gdy Josh wytrzymal knockdowny.
Werdum... ech, szkoda no ale strzal poszedl niemilosierny.
Sherk i Griffin dali ognia. Dobra, wyrownana walka.
Napisano Ponad rok temu
Wielu ludzi ktorzy zaplacili pieniadze za PPV chcialo zobaczyc walke a nie "wybryki".Ja liczylem,ze Silva bedzie probowal znokautowac Cote w ostrej ofensywie!!.Niestety obral inna taktyke,przez pierwsze kilka minut tylko lazil do okola.Ktos moze powiedziec,przez Silva to czempion i ma pas ,a Cote probowal mu go odebrac,wiec to on powinien go ostro atakowac.
Po czesci fakt,ale jesli tak Anderson by podchodzil do kazdej walki z chalengerem i "pajacowal" unikajac wymiany oraz "kasil" ciosami z dystansu co jakis czas,to ta dywizja niebyla by zbyt popularna .Ufc reklamowalo Silve przed walka jako najbardziej dominujacego fightera w histori tej dywizji ,ktory niczym czolg "jedzie" po swoich przeciwnikach!!Miedzy innymi to byl temat przewodni tej gali,ze Silva ostro pojedzie Cote:)
Silva przeprosil na konferencji prasowej fanow mma za Swoj wystep,co mam nadzieje mamy rozumiec iz w nastepnym pojedynku bedzie chcial odrobic straty i ostro pojedzie przeciwnika:)
Ciekaw jestem wogule kto bedzie nastepny dla Andersona,bo nie oszukujmy sie ta dywizja nie jest az tak soczyscie obstawiona Bardzo z checia byl zobaczyl walke Silva vs Gsp/Thiago Alves,gdy jeden z nich poszedl by o wage wyzej/Walka z Alvesem bylaby niezmiernie ciekawa bo on non stop atakuje i pnie do przodu,pozatym obaj maja swietne MT!!
Podsumowujac gala bardzo dobra,bardzo zaciete i pokazowe walki vide Sherk/Griffin ; Kos/Alves oraz piekne ko na Werdumie.Miejmy nadzieje,ze tak bedzie wygladac wiekszosc przyszlych gal UFC
Napisano Ponad rok temu
Bardzo dobra technicznie walka, Shrek byl swietnie przygotowany, mimo ze 11 lat starszy to byl szybszy (te lewe wyprzedzajace byly piekne), bardzo dynamiczny, ekstra sie ruszal w parterze, szkoda tylko ze tak malo. Ogolnie chyba najlepsza walka.Walka Szreka z Griffinem to były dwie kupy mięcha tłuczące się
Napisano Ponad rok temu
...
Bardzo dobra technicznie walka, Shrek byl swietnie przygotowany, mimo ze 11 lat starszy to byl szybszy (te lewe wyprzedzajace byly piekne), bardzo dynamiczny, ekstra sie ruszal w parterze, szkoda tylko ze tak malo. Ogolnie chyba najlepsza walka.
Jak już mówiłem SoS. się nie zna :wink:
Napisano Ponad rok temu
Z Silvą jest teraz podobne ględzenie co z Lyoto Machidą tylko, że tutaj dziwny przypadek skończył walkę.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
UFC 90 Video(Bez Spojlerów!!!)
- Ponad rok temu
-
Czy podoba ci się osoba/polityka Dany White-a ?
- Ponad rok temu
-
Fiodor- Arlovski
- Ponad rok temu
-
Liga typerów Takedown.pl - UFC 90
- Ponad rok temu
-
Rober Jocz będzie walczył w Rosji?
- Ponad rok temu
-
Bałtycki Sztorm 4 - ostateczna rozpiska!
- Ponad rok temu
-
Koniec EliteXC
- Ponad rok temu
-
UFC 90
- Ponad rok temu
-
Anty MMA
- Ponad rok temu
-
Berserkers Team-Bielsko-Biała