Druga sztuka walki
Napisano Ponad rok temu
Niedawno zaczełem trenować taekwondo ale w tygodniu jest dośc mało treningów i czuje ze coś jeszcze mogłbym trenować.
Co będzie najlepsze , będzie dobrym połączeniem w moim mieście jest karate kiokushin , aikido i ju jitsu Hakko-Ryu
Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
budo_bananadam napisał
]Witam
Niedawno zaczełem trenować taekwondo ale w tygodniu jest dośc mało treningów i czuje ze coś jeszcze mogłbym trenować.
Co będzie najlepsze , będzie dobrym połączeniem w moim mieście jest karate kiokushin , aikido i ju jitsu Hakko-Ryu
Skad jestes?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Mac
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
budo_MacLeod napisał
chyba podobnie jak tolerancja na intensywne rozciaganie w taekwondo.
No i dlatego ja na przykład mam problemy xD
Co do judo- nie tylko sport, ale i sztuka.
Napisano Ponad rok temu
a na starosc cwiczenie rzutow i padow do najprzyjemniejszych nie nalezy. choc moze jak ktos sie przelamie/przyzwyczai to nie ma problemu..?
ja po kilku treningach zapasow doszedlem do wniosku, ze na starosc duzo rzeczy przychodzi ze sporym trudem. po dwoch tygodniach bolu w barku po zlym upadku i rozpoczeciu roku akademickiego (czytelnia dluzej czynna

pzdr
Napisano Ponad rok temu

Nie przesadzajmy, sa ludzie ktorzy judo zaczynaja po 30, a nawet 40. Oczywiscie ze nie beda cwiczyc wyczynowo i jezdzic na zawody, ale trenowac moga i sprawia im to przyjemnosc.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
budo_Lizak napisał
Kolejny troll? :roll:Muay Thai i tyle Taekwondo KK czy tym bardziej Aikido mozesz sobie wsadzic...
Napisano Ponad rok temu
Ale wracajac do tematu : jako drugą sztukę walki na pewno polecałabym JJ ( wszechstronne ) we Wro zaprosiłabym na FMS - dość pokrewne do TKD, też koreańskie a więcej dźwigni, rzutów itd.
Napisano Ponad rok temu
budo_farang napisał
skrot ma jakies rozwiniecie?zaprosiłabym na FMS - dość pokrewne do TKD, też koreańskie a więcej dźwigni, rzutów itd.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
FaceBook
10 następnych tematów
-
III Puchar Świata w Taekwon-do ITF Riva del Garda Włochy
- Ponad rok temu
-
Prosba do Was o identyfikacje
- Ponad rok temu
-
Czujecie sie wybitni?