PYTANIA DO IV MP W BJJ
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
(tylko skąd jest zawsze tyle walk rozstrzygniętych przewagami)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
1) praktyczne ale banalne: Czy można walczyć w opaskach elastycznych na stope, kolano?
2) teoretyczne. Sytuacja jest dosyć mało realna jednakże chciałbym znać odpowiedź. Walka w stójce, zachodze gościa za plecy, wpinam mu się nogami w uda i dusze mata leo albo kolnierzem. Gostek jest silny i stoi tak przez 10-15 sek(ze mną na jego plecach) po czym siada. Ja nadal trzymam duszenie, ale on jest niezwykle silny i sprawny (albo moje duszenie mało precyzyjne) i przekręca się do gardy. Czy i kto dostanie za to punkty?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
TUTAJ OPISANA JEST PROCEDURA ZAPISÓW. CZEKAMY NA ZGŁOSZENIA!
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
ty za wzięcie pleców. to że potem siądzie, nie ma znaczenia, powinno to zostać potraktowane jako wciągnięcie do gardy.2) teoretyczne. Sytuacja jest dosyć mało realna jednakże chciałbym znać odpowiedź. Walka w stójce, zachodze gościa za plecy, wpinam mu się nogami w uda i dusze mata leo albo kolnierzem. Gostek jest silny i stoi tak przez 10-15 sek(ze mną na jego plecach) po czym siada. Ja nadal trzymam duszenie, ale on jest niezwykle silny i sprawny (albo moje duszenie mało precyzyjne) i przekręca się do gardy. Czy i kto dostanie za to punkty?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
I czy w białych pasach można wykonać dźwignię na nogi przeciwnika jeśli źle wepnie sie za plecy (skrzyżuje nogi)?
Napisano Ponad rok temu
Nie mozna mieć nic pod gi chyba ze jestes kobietą. Nie mozna wykonywac ŻADNYCH dzwigni na nogę w białych pasach!
5.11 UPŁYWA TERMIN SKŁADANIA ZGŁOSZEŃ NA MISTRZOSTWA
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
pytanie
- Ponad rok temu
-
Boi Team Wrocław - nowa sala i nowa rozpiska
- Ponad rok temu
-
Egzaminy na pasy bjj
- Ponad rok temu
-
[Łódź] Berserker's Team - nowa grupa początkująca
- Ponad rok temu
-
Shido-liga Polska 13 - Katowice, 25.10.2008
- Ponad rok temu
-
!! LEONARDO VIEIRA GI&NO GI SEMINARS !! - Poznań - 30-31
- Ponad rok temu
-
Lucas Leite w POZNANIU!!! 06.10 - 08.10 Zapraszamy!!!
- Ponad rok temu
-
95 urodziny Helio Gracie
- Ponad rok temu
-
MMA i SW w Bielsku-Białej
- Ponad rok temu
-
Nowi trenerzy w Akademii Sarmatia Gdańsk.
- Ponad rok temu