Kolego, a jak suspensor może negatywnie wpłynąć na przebieg walki ?? chyba że mówisz o jakichś średniowiecznych pasach cnoty czy coś :wink:
a rozciągnął Cię ktoś kiedyś będąc za Twoimi plecami i mając suspensor?
Napisano Ponad rok temu
Kolego, a jak suspensor może negatywnie wpłynąć na przebieg walki ?? chyba że mówisz o jakichś średniowiecznych pasach cnoty czy coś :wink:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
C. Góra musi być na tyle długa, żeby sięgać ud zawodnika. Kiedy zawodnik ma wyprostowane ręce przed sobą, rękawy muszą sięgać nadgarstków. Wymiary rękawów muszą być zgodne z oficjalnymi wymiarami CBJJ IBJJF od ramienia do nadgarstka.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
W bardzo brzydki sposób ustawione walki warszawiaków w -76Podejrzany ten "algorytm losujący". Widzę że w niektórych kategoriach zadziałał na zasadzie: "a niech się z tej Warszawy pozabijają między sobą".
Napisano Ponad rok temu
jeśli mam puste okienko to dostałem wolny los,czy poprostu dopiszą potem mi kogoś ?
Napisano Ponad rok temu
W bardzo brzydki sposób ustawione walki warszawiaków w -76
Podejrzany ten "algorytm losujący". Widzę że w niektórych kategoriach zadziałał na zasadzie: "a niech się z tej Warszawy pozabijają między sobą".
Minus dla organizatorów za to.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
troche jest tych wolnych losow
Napisano Ponad rok temu
Zauwazyłem, że w wiekszości kategorii wagowych są grupy A,B,C,D... Czy to znaczy ze w danej kategorii wagowej bedzie tyle złotych medali ile jest grup
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
dlaczego Tomasz Walicki w niebieskich 88,3 wystepuje w drabince C i D?? to jakies blad ??prosze wyjasnienie....
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu