aikido sportowe
Napisano Ponad rok temu
czy sa organizowane takze MP? jakie sa konkurencje?
Napisano Ponad rok temu
To chyba jedyne aikido, gdzie są organizowane zawody.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
szczególnie wśród tych co chcą się nauczyć lać ^^
hmmmm ........ od dziecka z tym nie mialem klopotu .................. lalem w pieluchy az milo 8)
sorry za off top ......
Napisano Ponad rok temu
Martius czy to znaczy , że robisz to do tej pory????
Z pieluch wyroslem ale z prostata nie mam problemu - leje rowno i daleko oraz z dobrym cisnieniem
Napisano Ponad rok temu
tam zawody sa od lat=jest tradycyjne jak huj :twisted: :twisted:
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
jedyny styl gdzie w ramach zawodow stosuje sie w sparingach nóż hehe
wyglada jak dziwne judo bo zdaje sie nie mozna lapac za poly...pytalem kiedys jednego senseia dlaczego..[powiedzial ze dlatego ze by wygladalo jak judo i nie daloby sie stosowac technik aiki... :twisted: :twisted: :twisted:
Napisano Ponad rok temu
Hi Garry, powiedz mi tak spokojnie, po koleżeńsku i szczerze, umiesz się lać? Wiesz, nie jakieś tam żarciki o pieluchach itd., zwyczajnie, bić się, umiesz?Zawody w aikido zdarzają się czasami, szczególnie wśród tych co chcą się nauczyć lać ^^
To proste pytanie, nie dotyczy Twojej szkoły. Spróbuj nie odpowiadać pytaniem na pytanie, tylko napisz, umiesz, czy nie.
Napisano Ponad rok temu
Hi Garry, powiedz mi tak spokojnie, po koleżeńsku i szczerze, umiesz się lać? Wiesz, nie jakieś tam żarciki o pieluchach itd., zwyczajnie, bić się, umiesz?Zawody w aikido zdarzają się czasami, szczególnie wśród tych co chcą się nauczyć lać ^^
To proste pytanie, nie dotyczy Twojej szkoły. Spróbuj nie odpowiadać pytaniem na pytanie, tylko napisz, umiesz, czy nie.
Ja wiem! On umie lać, ale wodę... :wink:
Napisano Ponad rok temu
Hi Garry, powiedz mi tak spokojnie, po koleżeńsku i szczerze, umiesz się lać? Wiesz, nie jakieś tam żarciki o pieluchach itd., zwyczajnie, bić się, umiesz?
A po co mu te umiejętności? Nie widzisz, że ma gnata ;-)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Zdecydowana większośc ludzi nie umie się bić ( w sensie: czynią to na poziomie początkującego kelnera).
Jakby ludzie umieli sie bić, to trenowanie SW nie miałoby sensu.
Napisano Ponad rok temu
Normalnie.
Zdecydowana większośc ludzi nie umie się bić ( w sensie: czynią to na poziomie początkującego kelnera).
Jakby ludzie umieli sie bić, to trenowanie SW nie miałoby sensu.
Generalnie każdyt umie się bić, nawet dzieci w piaskownicy, natomiast nie każdy potrafi to robić z dobrym skutkiem.
W sumie podobnie jak z seksem
Napisano Ponad rok temu
Tekst o pieluchach to martiusa był, natomiast nie zrozumiałeś mojego żarciku słownego, pisząc o zawodach miałem na myśli osoby zawiedzione. ^^Hi Garry, powiedz mi tak spokojnie, po koleżeńsku i szczerze, umiesz się lać? Wiesz, nie jakieś tam żarciki o pieluchach itd., zwyczajnie, bić się, umiesz?Zawody w aikido zdarzają się czasami, szczególnie wśród tych co chcą się nauczyć lać ^^
Co do tego czy umiem/nie umiem się lać to nie rozumiem twojego pytania (jaki ma związek z tematem). Nigdy nie kreowałem się na jakiegoś zabijakę, a zdjęcie gnata w moim avatarze* tylko w skazuje na zainteresowanie ASG nic więcej W naturze jestem łagodny jak baranek, dlatego wybrałem aikido ^^
(*) Przyznam że po tej całej nagonce na pajaców z n-k, właśnie się zastanawiam nad zmianą avatara. Powstrzymuje mnie tylko to, że używam go na wieeeelu forach od wieeeelu lat, to niemalże takie moje logo ^^ Dlatego żal mi je zmieniać, choć obecnie wiele osób źle na to patrzy. Łącznie z moją mamusią ^^
Napisano Ponad rok temu
nikt tak jak aikidocy nie potrafi krążyć wokół tematu
Bo tu duzo po kole i po lukach
Napisano Ponad rok temu
a tam zaraz obok jest [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]http://pl.youtube.com/watch?v=ghaVhZE8cmY&feature=related
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Staż z Takashi Kuroki 4 dan
- Ponad rok temu
-
Prawdziwy atak.Budo.Itp.(cd.wątku z "Staz z Arisue sens
- Ponad rok temu
-
Staż z sensei S. Benedetti 6 Dan
- Ponad rok temu