No ja bym z chęcią w niedziele z rana zawalczył bo czekać 4 godziny na finał to zdeka lipa.Nie zadowoleni znajdą sie zawsze. Zawody zorganizowane w miare dobrze przy takiej ilości startujących choc mogło to pójść o wiele szybciej ale kto startował to widział ile to wszystko trwało.Mistrzostwa za rok będą chyba rozdzielane na dwa dni,bo coraz więcej startujących!!! :-) !!!
Dokładnie, rozgrywanie absoluto przed finałami to najgorszy z możliwych wyborów. Zupełnie nie wzięliście pod uwagę finalistów swoich kategorii, którzy chcieli także w absoluto(nie mówię o sobie bo białasem jestem ).Krytykować zawsze jest łatwiej niż samemu coś zrobić, ale forum jest po to, aby wyrazić również konstruktywną krytykę. Więc pozwolę sobie zaproponować, żeby następnym razem rozgrywać kategorię do końca, dekorować zawodników i jechać dalej, a nie kazać im czekać do 18:00. Z jednej strony usprawni to i przyspieszy całą imprezę a z drugiej pozwoli finalistom wystartować w absoluto.
Poślizgi na początku miały wiele powodów:
a) nagłośnienie
Najpierw był megafon, z którego za chuj ani nie można było usłyszeć ani zrozumieć cokolwiek, później było wykrzykiwanie zawodników. Niezadowolenie zawodników było argumentowane "to trzeba stać i słuchać"... stać i słuchać chudzielca, który nie ma nawet donośnego głosu... right.
Także, wzywać ludzi nie trzeba było po 10 razy dlatego, że ktoś był leniwy.... jak daliście mikrofon to i tak było w chuj nie wyraźnie ale przynajmniej głośno
imiona i nazwiska zawodników
Panowie! Mieliście w Excelu 99 % nazwisk poprawie, po co komplikować sobie życie i przepisywać to na kartkę z błędami?
Początek był w chuj długi i jeszcze bardziej irytujący ale później to się rozkręciło już konkretnie i szło zgrabnie choć nie mogłem patrzeć na to, że jak czekałem już n-tą godzinę i ponawiając n-tą rozgrzewkę były wolne maty... przecież tam można było rozgrywać walki.
Ps.
Pomijam fakt, że wrzuciliście na forum godziny poszczególnych kategorii w piątek o godzinie, o której większość już była w trasie bo i tak nijak te godziny się nie zgadzały