Nak Muay Szczecin
Napisano Ponad rok temu
Wtorek:
Grupa Początkująca: 17.15-18.30
Grupa Zaawansowana: 18.30-19.45
Czwartek:
Grupa Początkująca: 17.15-18.30
Grupa Zaawansowana: 18.30-19.45
Sobota:
Grupa Początkująca: 13.30-14.45
Grupa Zaawansowana: 14.45-16.00
Cena:
3 Treningi w tygodniu:100zł
2 Treningi w tygodniu:80zł
Zapraszamy
Piotr Hera
Napisano Ponad rok temu
 no ale wracajac do tematu mam 2 pytania czy duzo osob jest na treningach? i mniej wiecej jak wyglada przedzial wiekowy (dla poczatkujacych). Prawdopodobnie w poniedzialek u was zawitam, ale moze ktos zdąży mi odpowiedziec. pozdrawiam Greg
   no ale wracajac do tematu mam 2 pytania czy duzo osob jest na treningach? i mniej wiecej jak wyglada przedzial wiekowy (dla poczatkujacych). Prawdopodobnie w poniedzialek u was zawitam, ale moze ktos zdąży mi odpowiedziec. pozdrawiam Greg

Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Pozdrawiam
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
 FaceBook
 FaceBook
	10 następnych tematów
- 
			 MT a rozrzedzona siatkówka. MT a rozrzedzona siatkówka.- Ponad rok temu 
- 
			 Chinuk Gym Minsk Chinuk Gym Minsk- Ponad rok temu 
- 
			 jak poogodzic boks z siłownia jak poogodzic boks z siłownia- Ponad rok temu 
- 
			 Muay Thai, K1, kickboxing w Katowicach - nowy nabór Muay Thai, K1, kickboxing w Katowicach - nowy nabór- Ponad rok temu 
- 
			 Muay Thai w CK? Muay Thai w CK?- Ponad rok temu 
- 
			 Zapisy na treningi Muay Thai i K-1 - PALESTRA GYM Warszawa Zapisy na treningi Muay Thai i K-1 - PALESTRA GYM Warszawa- Ponad rok temu 
- 
			 łukasz Rambalski przegrywa na Its Show Time łukasz Rambalski przegrywa na Its Show Time- Ponad rok temu 
- 
			 I Turniej Województwa Lubelskiego Muay Thai 25 Październik I Turniej Województwa Lubelskiego Muay Thai 25 Październik- Ponad rok temu 
- 
			 KSSW Krakow KSSW Krakow- Ponad rok temu 
- 
			 I międzynarodowy turniej bokserski w Stepnicy I międzynarodowy turniej bokserski w Stepnicy- Ponad rok temu