Ból pleców - pomocy
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
witam od dłuzszego czasu bola mnie plecy w tym miejscu [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] mialem wybite biodro i kregi przy kregoslupie i juz miale mto anstawiane z 2 razy i co chwile mi wypada co mam zrobic do jakiego specjalisty isc ? i czy bede mogl trenowac boks i bjj bo przez ta kontuzje nie moge cwiczyc ;/ z gory dziekuje za pomoc !
yo ... musisz robic sobie oklady z czarownic ale tylko takich co na lysej gorze swoj seksualny egzami ustny zdaly... ze tak powiem.
Ile masz lat?
Julineczek - lysy.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
usisz znalesc doskonalego kregarza. Czasami moze to oznaczac probowanie 5-10 roznych kregarzy przez kilka miesiecy...az zobaczysz ktory ci pomaga. Musi ci nastawiac te kregi 2 razy w tygodniu przez 2-3 miesiace bo one sie wysuwaja i trzeba je dopychac regularnie- tak miala moja zona.witam od dłuzszego czasu bola mnie plecy w tym miejscu [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] mialem wybite biodro i kregi przy kregoslupie i juz miale mto anstawiane z 2 razy i co chwile mi wypada co mam zrobic do jakiego specjalisty isc ? i czy bede mogl trenowac boks i bjj bo przez ta kontuzje nie moge cwiczyc ;/ z gory dziekuje za pomoc !
Dodatkowo powinienes robic cwiczenia z osteopata - oni czesto robia cwiczenia na miesnie obwodowe, zeby uregulowac caly kosciec a nie tylko uszkodzone biodro.
Cala ta terapia zabiera ladnych pare miesiecy - nie sadze zeby to byl dobry pomysl robic ciezkie treningi przez ten czas - tylko opoznisz/uniemozliwisz wylecznie.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Pij mleko-czy na pewno będziesz wielki?
- Ponad rok temu
-
drazek dla duzych :) ?
- Ponad rok temu
-
Powerbreath
- Ponad rok temu
-
minerały
- Ponad rok temu
-
Affictor pomaga starszym .
- Ponad rok temu
-
Londyn, bieganie i wyścigi na muflonach.
- Ponad rok temu
-
Suplementacja!
- Ponad rok temu
-
Maślanka
- Ponad rok temu
-
Czy BCAA to jest to samo co l-glutamina ?
- Ponad rok temu
-
Ból w barku
- Ponad rok temu