III edycja Ligi Typerów Takedown!
Napisano Ponad rok temu
Ruszamy z UFN 15. (18 września)
W III-ej edycji ligi typerów Takedown.pl nagrody są następujące:
I miejsce - szorty graplingowe Venum
II miejsce - koszulka z dry fit'u Venum
III miejsce - koszulka bawełniana Venum
Przypominam regulamin:
100 punktów - wytypowanie zwycięzcy
10 punktów - czym sie skończyła walka(ko, decyzja, poddanie..)
1 punkt - w której rundzie
Do wyboru są trzy metody: ko, poddanie, decyzja
bez rozdzielania tko/ko i marginalnych opcji typu injury, corner stoppage, split decision itp...
Przykład:
Rich Franklin Vs. Anderson Silva - Anderson Silva/ko/2r
Jeśli nastąpią jakieś zmiany w rozpisce to walka jest anulowana
Przed każdą galą na około tydzień przed podam szablon rozpiski do wypełnienia i i wysłania na [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] (temat "fight-typ). W mailu musi być także zawarty nick z Vortalu.
Zabawę kończą gale noworoczne UFC/Dream.
Osoby, które nie biorą udziału w grze od początku, lub chcą dołączyć w połowie, lub też nie wysyłają typów regularnie - nie są brane pod uwagę w klasyfikacji.
Jako że ja niestety nie mam tyle czasu co kiedyś, potrzebuję wolontariusza który liczył by punkty i prowadził klasyfikację. Najlepiej byłego skarbnika klasowego ;-) Fajnie by było gdyby ktoś sklecił jakiś skrypt, który automatycznie załatwiał by sprawe.
ps. Najbliższe gale to UFN, dwa dni później CR i 3 dni później Dream, więc możliwe że typować będziemy na raz maincardy z tych trzech zdarzeń.
Pytania, sugestie mile widziane.
Napisano Ponad rok temu
W międzyczasie mam nadzieję pojawią się również konkursy poboczne w których będzie również można wygrać nagrody. Pracuję na tym żeby nagród było więcej i żeby były coraz lepsze. W planach mam naprawdę mocno zasypać forum nagrodami i nawiązać współpracę na dłuższą metę. Powodzenia.
Wojtek, [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Wczesniej tego nie robilem, ale bym sie pobawil. Wystarczy, ze wysle mail z nickiem i typami?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
nie kombinujcie i nie robcie problemow tam gdzie ich nie ma.
Ktos nie chce/nie moze typowac, to mowi sie trudno i czeka sie na nastepna edycje.
B.
Napisano Ponad rok temu
Starałem się :wink: Mimo wszystko gram z Wami. Mam się gdzieś zgłosić? Co będzie jeśli będzie mi się zdarzać opuszczać poszczególne gale? Nie zawsze mam czas w weekend posiedzieć przy kompie dłużej. Pozdrawiam.Pytania, sugestie mile widziane.
Napisano Ponad rok temu
Zaczynamy z UFC 89. Lepszego początku nie mogliśmy mieć.
Are you ready?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Musisz zaczekać do następnej edycji. Ta kończy się niedługo - trwa do końca roku. No i musisz mieć powyżej 50 postów hehe.
ps. Dzisiaj aktualna tabela i z tego co widze to po odpadnięciu Amira z rozpiski chyba już nic się nie wydarzy także dzisiaj również formularz z UFC 91
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Evan Tanner [*]
- Ponad rok temu
-
MMA w Katowicach - nowy nabór
- Ponad rok temu
-
TRENING OBWODOWY POD MMA
- Ponad rok temu
-
Polska Vs Anglia- Gala Pride and Glory (Newcastle, UK)
- Ponad rok temu
-
UFC 88 - Video(Bez Spojlerów!!!)
- Ponad rok temu
-
UFC 88 -wyniki
- Ponad rok temu
-
Khalidov x Tabera
- Ponad rok temu
-
[Spojler!!!!!!!!!]BJ vs GSP