Evan Tanner [*]
Napisano Ponad rok temu
pojechal motorem na pustynię i skończyła mu sie benzyna
fatalne
Napisano Ponad rok temu
czytalem o tym ze szykowal sie na taka wyprawe, ale ze juz niej nie wrocil?
nie byl moze zbyt widowiskowym zawodnikiem, ale na pewno byl jednym z sympatyczniejszych i robiacych wrazenie lekkiego dzwiaka. szkoda.
rip [*]
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
w stanie Nevada np bardzo czesto sie zdarza, ze gdy komus na pustyni wysiada samochod to to z reguly sie w ten sposob kończy.
mieszkałem tam i rzeczywiście można źle skończyć chodząc po pustyni, ale żeby od razu umierać z powodu braku benzyny..komórki mają zasięg przeważnie..tak czy siak szkoda.
z tego, co można przeczytać wynika, że jeszcze pisał do swojego znajomego, że nie ma wody..mógł zadzwonić na 911 i byłoby po sprawie. myślę, że podjął świadomą decyzję, miał dość dużo problemów osobistych- uzależnienie etc..po prostu wybrał łatwe wyjście
Napisano Ponad rok temu
nom wlasnie troche mnie dziwilo to , trudno szkodaaa... Wspanialy Zawodnik!mieszkałem tam i rzeczywiście można źle skończyć chodząc po pustyni, ale żeby od razu umierać z powodu braku benzyny..komórki mają zasięg przeważnie..tak czy siak szkoda.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
moja siostra np w Death Valley wogole nie ma zasiegu w telefonie komorkowym. po prostu pech to bardzo mozliwa wersja. ale trzeba poczekac na oficjalne oswiadczenie.
ja mieszkałem w Laughlin i miałem zasięg. nawet, jak jeździłem na off roady po pustyni to też dawało radę
Napisano Ponad rok temu
z tego, co można przeczytać wynika, że jeszcze pisał do swojego znajomego, że nie ma wody..mógł zadzwonić na 911 i byłoby po sprawie. myślę, że podjął świadomą decyzję, miał dość dużo problemów osobistych- uzależnienie etc..po prostu wybrał łatwe wyjście
Nie wiem czy umieranie z pragnienia i przegrzania/ wyziębienia organizmu można nazwać świadomą i łatwą decyzją. Jeżeli chciał popełnić samobójstwo to można by to zrobić łatwiej. Jeżeli się bał i nie był w stanie podjąć stosownych kroków to myślę że mimo wszystko można by wykombinować coś mniej hardcorowego. Sekcja wszystko wyjaśni ale według mnie to był to głupi wypadek którego można by uniknąć ( 911 itp).
- Pozdrawiam J.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
- Pozdrawiam J.
Napisano Ponad rok temu
pzdr
Użytkownicy przeglądający ten temat: 2
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
MMA w Katowicach - nowy nabór
- Ponad rok temu
-
TRENING OBWODOWY POD MMA
- Ponad rok temu
-
Polska Vs Anglia- Gala Pride and Glory (Newcastle, UK)
- Ponad rok temu
-
UFC 88 - Video(Bez Spojlerów!!!)
- Ponad rok temu
-
UFC 88 -wyniki
- Ponad rok temu
-
Khalidov x Tabera
- Ponad rok temu
-
[Spojler!!!!!!!!!]BJ vs GSP
- Ponad rok temu
-
UFC 88 rozpiska
- Ponad rok temu
-
MMA Płock
- Ponad rok temu
-
Znamy już przeciwnika Xander Ribeiro na Sengoku :)
- Ponad rok temu