moze wlasnie dlatego, ze zazwyczaj takie walki koncza sie decyzja?Walczy dwóch kolesi o zajebistym skilu wiec dlaczego taka walka miała by się nie skończyć przed czasem

Napisano Ponad rok temu
moze wlasnie dlatego, ze zazwyczaj takie walki koncza sie decyzja?Walczy dwóch kolesi o zajebistym skilu wiec dlaczego taka walka miała by się nie skończyć przed czasem

Napisano Ponad rok temu
jak będzie decyzja to sędziowie głównie patrzą na poziom i częstotliwość zgresywnych ataków.. więc zadecyduje kondycja... dlatego GSP.. jednak :wink:moze wlasnie dlatego, ze zazwyczaj takie walki koncza sie decyzja?Walczy dwóch kolesi o zajebistym skilu wiec dlaczego taka walka miała by się nie skończyć przed czasem

Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
 źle mnie nie zrozumcie nikomu źle nie życzę i niech wygra lepszy  :-)     . Jak masz Fox jakieś "info-przemyślenia" z atrybutami fizycznymi to napisz   :-)    Osobiście zdaje mi się (i pewnie nie tylko mi) , że GSP to jednak lepszy atleta, chociaż BJ wziął się ostatnio za siebie. Jak będę maił chwile czasu to wrzucę jego jakiś trening i konferencję prasową bo była już jakiś czas temu ale kto nie widział to powiem, że naprawdę fajnie "im" wyszła
        źle mnie nie zrozumcie nikomu źle nie życzę i niech wygra lepszy  :-)     . Jak masz Fox jakieś "info-przemyślenia" z atrybutami fizycznymi to napisz   :-)    Osobiście zdaje mi się (i pewnie nie tylko mi) , że GSP to jednak lepszy atleta, chociaż BJ wziął się ostatnio za siebie. Jak będę maił chwile czasu to wrzucę jego jakiś trening i konferencję prasową bo była już jakiś czas temu ale kto nie widział to powiem, że naprawdę fajnie "im" wyszła   
   Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
jest w wadze wyżej dziwne żeby 7 kg mięśni dostał nagle, a czy w kondycji jest czy nie jest tego powiedzie nie można.bj jak na razie to tlusciutko wyglada i wcale nie w jakies super kondycji....
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
jak dla mnie wyglada calkiem OK :wink:

Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
 Pamiętacie jak wyglądał w walce z Machidą  :wink:     ??     Nie wiem czy jego pierdolenie o śmierci jest bezsensowne, myśli co mówi, ciekawe ilu z nas by tak myślało przed walką o taką stawkę
      Pamiętacie jak wyglądał w walce z Machidą  :wink:     ??     Nie wiem czy jego pierdolenie o śmierci jest bezsensowne, myśli co mówi, ciekawe ilu z nas by tak myślało przed walką o taką stawkę   .    GSP skompletował dobry skład treningowy (sparing partnerzy
     .    GSP skompletował dobry skład treningowy (sparing partnerzy   ) . Zobaczymy jak to będzie, ale o wyniku zakończenia walki jestem to samego zdania co na początku   :-)
    ) . Zobaczymy jak to będzie, ale o wyniku zakończenia walki jestem to samego zdania co na początku   :-)

Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
a co, fedor wyglada tak dobrze? ;p nie ma co gadac, gsp musi uwazac na bjp nawet gdyby tamten mial spora nadwage.
Napisano Ponad rok temu
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych
 FaceBook
 FaceBook 
- Ponad rok temu

- Ponad rok temu

- Ponad rok temu

- Ponad rok temu

- Ponad rok temu

- Ponad rok temu

- Ponad rok temu

- Ponad rok temu