[Spojler!!!!!!!!!]BJ vs GSP
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
mhmhm robbie lawler, caol uno, kid .... nice, mam nadzieje, że kida jakoś przygarną bo w japonii zawracają mu dupe palniem zielska zamiast potwierdzić udział w turnieju.
Napisano Ponad rok temu
btw Pulver jakiś spokojny. Ja to bym trochę chyba się wnerwił jakby mi ktoś przed walką przychodził i zawracał głowę jakimś innym pojedynkiem. Pomijając to, że człowiek musi się skoncentrować to jeszcze taka gadka jest moim zdaniem w stylu "ty tu koleżko robisz tylko tło" tym bardziej że Pulver jest po dwóch walkach z BJ-em
pozdro all :-)
ps Primetime zajebisty wyszedł, na wakacje planuje przebiec z kamieniem jedno z mazurskich jezior
Napisano Ponad rok temu
Slava
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Według mnie przeciwnicy są bardzo wyrównani i szanse na wygraną mają równe. Zdaje sobie też sprawę, że pozowanie GSP na cięzko pracującego gościa, który zacząl "od pucybuta", a BJ Penna na bogatego dzieciaka to marketing. Ale kiedykolwiek BJ otwiera buzię, wylatuje z niej najczystszej postaci gówno i dlatego mam głęboką nadzieję, że GSP wepchnie mu je z powrotem tak, żeby mu aż w pięty poszło.
amen
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
O której Polskiego czasu bedzie transmisja ? I bedzie na SopCast'cie ?
4
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Eeee, niby czemu?Moje ostatnie przemyślenia mówią mi że GSP jeżeli GSP wygra z Pennem to dużo łatwiejszą przeprawę będzie miał z Andersonem Silvą
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
jeśli BJ pokona GSP to wydaje mi się że Alves może się okazać dla niego trudniejszym przeciwnikiem
dla jednego i drugiego będzie to zajebiste doświadczenie (no chyba, że wiadomo jak to w walce bywa czasami się szybko kończy)
ale jestem podekscytowany tą walką, wstaję w nocy i oglądam :twisted:
ps nie wiem dlaczego, ale jakoś nie potrafię sobie wyobrazić GSP walczącego "wagę" wyżej, a mam uwierzcie bujną wyobraźnię
Napisano Ponad rok temu
myślę, że na dzień dzisiejszy Anderson wygrał by z każdym z light heavy (zobaczymy co będzie z Machida i Mousasim (podobno zmienia wagę ))
mysle ze mialby problem duzy z czolowka lhw
to jest mimo wzrostu raczej maly zawodnik (fizycznie) i moglby miec problem w walce z duzymi lhw pokroju evansa, czy rapmage.
Napisano Ponad rok temu
to jest mimo wzrostu raczej maly zawodnik (fizycznie) i moglby miec problem w walce z duzymi lhw pokroju evansa, czy rapmage.
tez mysle ze by mial duze problemy
ale nie dlatego ze jest zbyt malym zawodnikiem
evans to akurat slaby przyklad bo wcale nie jest duzym zawodnikiem LHW
wagowo identycznie jak anderson ( czyli w LHW prawie wcale nie zbija wagi )
a taki przykladowo machida jest jeszcze lzejszym zawodnikiem
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
UFC 88 rozpiska
- Ponad rok temu
-
MMA Płock
- Ponad rok temu
-
Znamy już przeciwnika Xander Ribeiro na Sengoku :)
- Ponad rok temu
-
MMA Warszawa - nowy nabór do grupy MMA
- Ponad rok temu
-
Lennox Lewis potraktowany rzutem Judo :)
- Ponad rok temu
-
MISTROSTWA POLSKI STREFY ZACHODNIEJ AMATORSKIEGO MMA
- Ponad rok temu
-
hardcore trening gsp - musicie to zobaczyć !!!
- Ponad rok temu
-
Akademia Sarmatia Trójmiasto - zapraszamy na treningi!
- Ponad rok temu
-
Fedor vs Randy ploteczki i marzenia
- Ponad rok temu
-
Gracie Barra Łódź - nowy nabór
- Ponad rok temu