[Spojler!!!!!!!!!]BJ vs GSP
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
bardziej atletyczny. ciezszy i przyzwyczajony do wagi. bardziej wszechstronny moim zdaniem. w zyciowej formie. sadze, ze wygra przez tko lub decyzje.
pzdr
Napisano Ponad rok temu
1. STóJKA
Bj w tej płaszczyźnie jest wyraźnie lepszy.
2. ZAPASY
George chyba ma jedne z najlepszych zapasów w całym mma. Skusił bym się nawet jednak do stwierdzenia faktu, iż take down defence Bj-a jest troszkę lepszy, ale na pewno nie wystarczający na to by pozostać na nogach.
3.PARTER
U jednego jak i u drugiego nie trzeba jego komentować 8) Obydwoje walczą z świetnie z góry i są groźni na plecach (Pierra często tam nie widziałem chyba tylko raz ale pozwoliłem sobie zaryzykować użyciem tego stwierdzenia). Wiadomo jednak kto w tej walce prawdopodobnie będzie częściej na górze.
4. Siła
Pierr jest o wiele lepszym atletą od Bj-a i to nie ulega wątpliwości.
5. Cardio
Co do Pierra nie musimy się obawiać. BJ ostatnie walki jechał równo i tak naprawdę nikt nie jest w stanie powiedzieć jak z jego kondychą. Zatrudnił podobno już jakiś czas temu specjaliste (nie wiem kto to jak toś wie niech da cynk) od kondycji i od tej pory tak naprawdę nikt go nie "wypróbował" Przed dwoma porażkami z rzędu trochę balował [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] hehe młodość(nie mówię że nie lubię sam imprez;d) . Później siedziął tygoniami w pubach i coś do niego trafiło ze musi się za siebie wziąć. Teraz jak sam mówi żyje i prowadzi tryb życia jak sportowiec.
6 Dlaczego są tacy zajebiści
Jeden i drugi są fighterami którzy należą do grona 4 zawodników (jeszcze Anderson i Fedor) którzy że tak powiem są "pretendentami" do tytułu najlepszego zawodnika w rankingu pound for pound. BJ Z Pierrem wykorzystują na maksa swojego skila w każdej płaszczyźnie.
doskonale wszystko połączyć . Chodzi mi o to ze nie zawsze wszyscy zawodnicy potrafją dać z siebie 100 % swoich umiejętności w danej płaszczyźnie walki. np zapaśnicy obawiający się uderzeń lub strikerzy obaleń (Duane Bang Ludwig w niektórych walkach moim zdnaiem ma z tym lekki problem). Od czasu ich ostatniej walki wiele się zmieniło. Jeden jak i drugi poczynili ogromne postępy. Pierre na moje oko zajebiście poprawił parter a Penn ma jeszcze lepszą stójkę. Cardio Penna które siadło mu trochę w pierwszym pojednyku prawdopodobnie jest lepsze (nie mówię że przegrał walkę tlkyo z tego powodu, GSP na początku bał sie schodzić do parteru i jak to się skończyło każdy wie, później jednak zmienił game plane .... ale to już inna historia ) . Będę za Pennem jakoś mam przeczucie że wygra tą walkę, ale jak by to powiedział Dr Helsing z filmu "drakula wampir bez zębów"
- "Myślę, że tak"
-czyli Bj wygra?
-"ale skłaniał bym sie ku nie"
-jak to...
-"ale jestem pewien"
-czego
-"mojej teorii"
-jakiej teorii
-"teorii tak lub nie"
Napisano Ponad rok temu
w ktorym miejscu?1. STóJKA
Bj w tej płaszczyźnie jest wyraźnie lepszy.
a co do super-walki. to walka roku jest srednio co miesiac, walka dekady srednio co pol roku, a walka stulecia srednio co rok-dwa. wiec nie przesadzalbym jesli o to chodzi. na pewno bedzie super i fajna, ale nie naduzywajmy okreslen.
pzdr
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ostatnio mamy możliwość jak napisałeś wyżej ,ogladać w cholerę emocjonujących pojedynków. Co do nadużywania określeń to może podchodzę do tej walki zbyt emocjonalnie ale będzie walczyło dwóch gości którzy jak już napisałem "walczą o pierwsze miejsce w pound for pound" i właśnie dlatego jest to dla mnie hicior.
Napisano Ponad rok temu
co do walki dekady, to zaraz bedziemy mieli kolejna: gsp vs. spider (tez dwoch kolesi ubiegajacych sie o 1 miejsce w "pound for pound") a potem jeszcze jedna: randy vs. fedor (oby). wczesniej mielismy wanda z chuckiem, hendo z rampagem, etc...
Napisano Ponad rok temu
hajlajt pod temat:
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Będzie ciekawa walka. Jaka muzyka leci w tle ktoś może wie to płytkę bym sobie zessał.
- Pozdrawiam J.
Napisano Ponad rok temu
Pozdro
Napisano Ponad rok temu
24,5 szansy na to, że BJ go podda
1% na inne możliwości
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
aha, no i bj ma zajebsite obrony przed sprowadzeniami, a te jego nogi to chyba z gumy sa. Nie sadze zebym go zbyt czesto na plecach widzial, mimo umiejetnosci gsp w tym zakresie (juz predzej wgnieciony w klatke i tam oklepywany).
B.
Napisano Ponad rok temu
BJ ma dobry boks więc w stójce nie ma GSP aż tak dużej przewagi by to
przechyliło szale zwyciestwa na jego strone.. w parterze lekka przewaga BJ,
w klinczu GSP.. kondycja zdecydowanie GSP.. myślę, że po prostu GSP zachowa wiecej sił w końcówce i będzie agresywniejszy i aktywniejszy przec co w opinii sedziów wygra..
chociaz nie wierze w zakonczenie tej walki przed czasem mysle, ze bedzie to bardzo ciekawa walka bardzo kompletnych zawodnikow wiec we wszystkich dystansach bedzie interesujaco...
....najbardziej sie zdziwie jak GSP odklepie BJ Penna...na bank mnie wmuruje w fotel..
pozdrawiam ALL
Napisano Ponad rok temu
skoro hughes odklepal gsp to bj moze tym bardziej, w druga strone to nie zadziala :twisted:
Napisano Ponad rok temu
Co do stójki obu to polecam przypomnieć sobie kto jak wyglądał po ich ostatnim spotkaniu.
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
jednym słowem: głos na Penna
Napisano Ponad rok temu
nigdy !! i wydaje mi sie ze to BJ go odklepie , albo chociaz zniszczy boksersko:P....najbardziej sie zdziwie jak GSP odklepie BJ Penna...
Napisano Ponad rok temu
PAnie Kolego przecież napisałem wyraźnie, że się najbardziej ŹDZIWIĘ.. prawda??!!nigdy !! i wydaje mi sie ze to BJ go odklepie , albo chociaz zniszczy boksersko:P
....najbardziej sie zdziwie jak GSP odklepie BJ Penna...
co do stójki to wydaje mi się, że jednak GSP ma lekka przewagę...BJ Penn którego bardzo lubię, fajnie walczy i jestem jego fanem od walki z Gughsem, gdy go poddał duszeniem nie wytzryma kondycyjnie z GSP... takie mam przeczucie i tyle :roll:
Napisano Ponad rok temu
taka opcja nie istnieje :twisted:
skoro hughes odklepal gsp to bj moze tym bardziej, w druga strone to nie zadziala :twisted:
Napisano Ponad rok temu
pozdro
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
UFC 88 rozpiska
- Ponad rok temu
-
MMA Płock
- Ponad rok temu
-
Znamy już przeciwnika Xander Ribeiro na Sengoku :)
- Ponad rok temu
-
MMA Warszawa - nowy nabór do grupy MMA
- Ponad rok temu
-
Lennox Lewis potraktowany rzutem Judo :)
- Ponad rok temu
-
MISTROSTWA POLSKI STREFY ZACHODNIEJ AMATORSKIEGO MMA
- Ponad rok temu
-
hardcore trening gsp - musicie to zobaczyć !!!
- Ponad rok temu
-
Akademia Sarmatia Trójmiasto - zapraszamy na treningi!
- Ponad rok temu
-
Fedor vs Randy ploteczki i marzenia
- Ponad rok temu
-
Gracie Barra Łódź - nowy nabór
- Ponad rok temu