Stymulator hormonu wzrostu - kupować czy nie?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
PZDR
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Chodzi mi właśnie o takie produkty, dałem trzy podobne... Przeczytajcie ten tekst i powiedzcie, co wy na to, plis... Bo z opisu wynika, że to rewelacja...
Napisano Ponad rok temu
Btw: nie czytaj ulotek :wink: Jedyne co cie tam ciekawi to skład i dawkowanie, marketing poprostu omiń
Napisano Ponad rok temu
Wiem wiem, ale nie znam się zbyt na suplementach, nigdy takich nie stosowałem, dlatego pytam, czy to co znalazłem, jest warte uwagi...Formor? Wtf is this?
Btw: nie czytaj ulotek :wink: Jedyne co cie tam ciekawi to skład i dawkowanie, marketing poprostu omiń
Napisano Ponad rok temu
Drugiego produktu nie znam więc się nie wypowiadam, zwłaszcza, że skład cienko opisany.
PZDR
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Skutki uboczne o których pisałeś mogą towarzyszyć temu pierwszemu.
Druga opcja jest bezpieczna (aczkolwiek mało efektowna), suplementy tego typu najczęściej zawierają najzwyklejsze w świecie ekstrakty z ziół, aminokwasy itp itd. Nie jestem fanatykiem faszerowania się mnóstwem supli, ale trzymajmy się faktów- po suplach z pewnością nie będzie miał przerośniętej szczęki :?
PZDR
Napisano Ponad rok temu
Zdziwiłbyś sięWłaśnie, zapomniałem uprzedzić - jedyny suplement, jaki mnie interesuje, to stymulator hormonu wzrostu. Żadnych innych białek nie chcę brać, bo to bez sensu - lepiej spożywać naturalne produkty, zawierające dużo białka (piję do tego, że kiedyś także byli siłacze - w każdej epoce, i jakoś nie potrzebowali brać syntetycznych białek, żeby się rozrastać :wink: ... czy myślicie, że żołnierze Sparty, najtwardsi wojownicy w historii, brali jakieś suplementy albo sterydy? pewnie, że nie - i jakoś nie przeszkadzało im to być największymi wymiataczami w historii ). Interesuje mnie jedynie ten stymulator hormonu wzrostu, bo chciałbym jeszcze podrosnąć parę cm (mam 19 lat i 175 cm... takie sobie warunki na fajtera...). I do tego dochodzą te niemal magiczne właściwości hormonu wzrostu, o których wspomniano na stronie.
Napisano Ponad rok temu
intensywne ćwiczenia fizyczne stymulują hormon wzrostu. Daruj sobie sztuczne suplementy, po co masz mieć przerośnięta szczękę, kości długie i parę innych efektów ubocznych.
8O
Weź ty przestań się wypowiadać bo pieprzysz głupoty co czytam jakiś twój post ...
Do autora tematu: "Stymulatory hormonu" to jedna wielka ściema. Zazwyczaj po prostu nie działają, a jak już im się uda to w stopniu minimalnym.
Gubrin
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Toś misiu pojechał brakiem znajomości tematu.Interesuje mnie jedynie ten stymulator hormonu wzrostu, bo chciałbym jeszcze podrosnąć parę cm (mam 19 lat i 175 cm... takie sobie warunki na fajtera...).
A to co pisał Sally to akromegalia.Już nie urosniesz,sorry...
Napisano Ponad rok temu
Prawda to czy nie... sami oceńcie
Napisano Ponad rok temu
W teorii :wink:
PZDR
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
nie mówię że nie rośnie się wcale ale jak juz zostało to zauważone to kwestia genów każdego człowieka z osobna. Da się jednak zauważyć ze mało kto po 20 roku życia rośnie, a ten centymetr wiecej dzięki temu tajemniczemu suplowi nie jest wg mnie wart takiej kasy jak się za to dajeLudzie! Przestańcie pisać głupoty, że w wieku 19 lat już się nie rośnie, bo aż oczy mnie bolą! Mój dziadek, który miał przed pójściem do wojska 175 cm, wychodząc z koszarów miał już 178 cm, a do 21 roku życia dociągnął do 180 cm! A jeszcze inny przypadek to mój kolega, który w samym tylko liceum urósł chyba z 7 cm i dalej rośnie, chociaż jest starszy ode mnie! Natomiast jeszcze inny znajomy, wedle relacji, zaczął intensywnie rosnąć dopiero PO wyjściu z wojska i pociągnął przez jeden rok parę dobrych cm! Albo po co daleko szukać - ja sam jeszcze rosnę, bo w zeszłym roku byłem o 1 cm niższy... Tak więc nie pisać mi, że w tym wieku nie da się rosnąć, bo nawet lekarze twierdzą, że rośnie się do 21 roku życia a w ekstremalnych przypadkach nawet dłużej!
Użytkownicy przeglądający ten temat: 3
0 użytkowników, 3 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Przećwiczenie, czy wpływ antybiotyków?
- Ponad rok temu
-
jak połączyc drązek i pompki?
- Ponad rok temu
-
Spalacze tłuszczu
- Ponad rok temu