KUDO DAIDO JUKU POLSKA
Napisano Ponad rok temu
Sekcja KUDO w Warszawie: Marek Pyz, tel. 793 773 063.
Zapraszamy na treningi!!!
Napisano Ponad rok temu
Kudo czy Budokai od dawna mi sie podobały a ciekawy jestem jak z poziomem sekcji w Warszawie i ile osób już tam trenuje. W końcu Kudo to w Polsce nowość także ciekawy też jestem od kogo uczyli sie trenerzy w Polsce. Jesli chodzi o Marka Pyza to doczytałem sie, że ma dość ładny staż przez Karate i Judo po MMA.
Na stronie nie ma adresu klubu, tylko nr do trenera. Do pazdziernika nie bedzie mnie w Warszawie także gdyby ktoś mógł zdać krótką relacje z treningów to byłoby super.
Napisano Ponad rok temu
Witam mozna też umieścic ta informacje w dziale Karate tam jest duzo osób zainteresowanych KUDO Daido Juku i tam napisac cos na ten temat nawet jest tam juz temat Daido juku zreszta nie jedyny Pozdrawiam:DFajnie fajnie. Jest tu już może ktoś z trenujących?
Kudo czy Budokai od dawna mi sie podobały a ciekawy jestem jak z poziomem sekcji w Warszawie i ile osób już tam trenuje. W końcu Kudo to w Polsce nowość także ciekawy też jestem od kogo uczyli sie trenerzy w Polsce. Jesli chodzi o Marka Pyza to doczytałem sie, że ma dość ładny staż przez Karate i Judo po MMA.
Na stronie nie ma adresu klubu, tylko nr do trenera. Do pazdziernika nie bedzie mnie w Warszawie także gdyby ktoś mógł zdać krótką relacje z treningów to byłoby super.
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Fizyka w sztukach walki
- Ponad rok temu
-
Poszukiwana strona www
- Ponad rok temu
-
Yourself Fitness
- Ponad rok temu
-
Pielęgnacja maty
- Ponad rok temu
-
Nadgarstki
- Ponad rok temu
-
SISTIEMA W WARSZAWIE !!!
- Ponad rok temu
-
Pranie rękawic
- Ponad rok temu
-
Silek Bayang, Sunua, Harimau - Pak Haji Syofyan Nadar
- Ponad rok temu
-
Filmik z łamaniem dechy
- Ponad rok temu
-
gdzie są fajne miejsca do ćwiczenia naterenie Warszawy?
- Ponad rok temu