Ja też, dlatego Marcinku zajmij się swoją działką, będziesz mial problem - to wyjaśnimy sobie na spotkaniu z okazji Festiwalu sztuk Walki,
pozdrawiam
Widze ze nie ktorzy sie robia nadwrazliwi
Widzisz ja sie zajmuje jedna dzialka ... niektorzy jednak wola dziesiac srok za ogon lapac oraz zakladac coraz to nowe organizacje z tymi samymi osobami i maja do tego prawo 8)
VVD93 zapytal sie czy Piotrek jest dobrym instruktorem a nie czy reprezentuje Wasza organizacje i niewazne dla mnie czy zostanie wymazany z historii jak to lubisz robic czy tez nie.
Ja osobiscie moge powiedziec z okresu kiedy go znalem ze jest dla mnie dobrym instruktorem nie zmieni jego wartosci jako instruktora przynaleznosc do Waszej organizacji czy tez nie. Nie zmieni tez opinii o innych Waszych instruktorach ktorzy zechca sie usamodzielnic bo kazdy ma do tego prawo nawet jesli czyjes ambicje ucierpia i jak nie chcialbys ich zdeklasowac 8)
I powiem Ci jedno nie tylko nie zaluje odejscia z VVD a obserwujac co sie dzieje to nawet sie bardzo ciesze 8)
Dobry trener by odpowiedzial VVD93 - "tak byla taka osoba w naszej organizacji, duzo lat wspolpracowalismy, nasze drogi sie jednak rozeszly i powyzszy instruktor nie reprezentuje juz naszej organizacji"
Doroslem na tyle ze moge swoje opinie wypowiadac jawnie nie musze czekac na zadne Festiwale aby mowic bez swiadkow.