Z góry dzięki za pomoc
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Nie jestem pewny ale Tomek juz chyba nie prowadzi zajec w Nowej Hucie.Ze dwa albo trzy miesiace temu prowadzil zajecia mma w salce ktora wynajmowal chyba w jakims fitnessclubie w Nowym Targu.Na dniach pownienem cos wiedziec dokladnie to napisze.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Jak nie jesteś pewny, to nie pisz. Podobnie jak w temacie o walce w UFC, wypisujesz pierdoły, bo coś tam od kogoś usłyszałeś. Zachowanie w stylu "Byłeś w USA? Nie, ale znam kogoś, kto był".Nie jestem pewny ale Tomek juz chyba nie prowadzi zajec w Nowej Hucie.Ze dwa albo trzy miesiace temu prowadzil zajecia mma w salce ktora wynajmowal chyba w jakims fitnessclubie w Nowym Targu.Na dniach pownienem cos wiedziec dokladnie to napisze.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A prowadzi ktoś treningi w czasie jego nieobecności? Napiszcie więcej info- ceny, ilosc treningow w tygodniu, itd.
Pozdro
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Jasne, powiedz jeszcze, o której raczysz zadzwonić, powiemy mu, żeby czuwał. Wieczorkiem ci pasuje, czy raczej rano?srry macie moze skype Tomka?? Bo trochę mi szkoda kasy na kom...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Nie wkleiłem :wink: bo "za rano" było.Są dwie opcje: albo ja teraz nie kumam że Ty żartujesz albo Ty nie skumałeś że ja żartowałem
Napisano Ponad rok temu
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu