Change Gym Kraków
Napisano Ponad rok temu
Z góry dzięki za pomoc
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Nie jestem pewny ale Tomek juz chyba nie prowadzi zajec w Nowej Hucie.Ze dwa albo trzy miesiace temu prowadzil zajecia mma w salce ktora wynajmowal chyba w jakims fitnessclubie w Nowym Targu.Na dniach pownienem cos wiedziec dokladnie to napisze.
Tomek prowadzil zajecia w nowym targu na salce na hali lodowej. Teraz z racji wyjazdu w celu przgotowan do walki jest nieobecny;)
Napisano Ponad rok temu
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Jak nie jesteś pewny, to nie pisz. Podobnie jak w temacie o walce w UFC, wypisujesz pierdoły, bo coś tam od kogoś usłyszałeś. Zachowanie w stylu "Byłeś w USA? Nie, ale znam kogoś, kto był".Nie jestem pewny ale Tomek juz chyba nie prowadzi zajec w Nowej Hucie.Ze dwa albo trzy miesiace temu prowadzil zajecia mma w salce ktora wynajmowal chyba w jakims fitnessclubie w Nowym Targu.Na dniach pownienem cos wiedziec dokladnie to napisze.
Napisano Ponad rok temu
Pozdro
Napisano Ponad rok temu
A prowadzi ktoś treningi w czasie jego nieobecności? Napiszcie więcej info- ceny, ilosc treningow w tygodniu, itd.
Pozdro
Denerwuja mnie inwalidzi umyslowi, ktorym nie chce sie poszukac czegos w necie. Zamiast tego wola zasmiecac forum.
Podpowiem: w dowolnej wyszukiwarce wpisz "treningi z Tomaszem Drwalem" wcisnij szukaj i cierpliwie czekaj. W pierwszych 10 wynikach bedzie adres klubu, zdjecia z treningow, godziny treningow.
Bedzie tez podany mail, tel. kom. i gg do organizatora, ktory najlepiej wie kiedy Tomek prowadzi zajeci i kto ewentualnie go zastepuje. W informacjach, ktore znajdziesz (?) bedzie tez namiar jakbys chcial pocwiczyc indywidualnie z T.D.
EDIT: Moze na przyszlosc zadawaj pytania jak juz bedziesz wiedzial jak sie zycie potoczy i gdzie wyladujesz bo narazie robisz zamieszanie a niepowiedziane jest, ze do KRK w ogole trafisz.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Jasne, powiedz jeszcze, o której raczysz zadzwonić, powiemy mu, żeby czuwał. Wieczorkiem ci pasuje, czy raczej rano?srry macie moze skype Tomka?? Bo trochę mi szkoda kasy na kom...
Napisano Ponad rok temu
Pzdro
PS w zasadzie to może podam mój numer i niech zadzwoni do mnie o 20:13 29 lutego bo inaczej to mi się nie chce
Napisano Ponad rok temu
Nie wkleiłem :wink: bo "za rano" było.Są dwie opcje: albo ja teraz nie kumam że Ty żartujesz albo Ty nie skumałeś że ja żartowałem
Napisano Ponad rok temu
pozdro
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Atalla w Polsce
- Ponad rok temu
-
Helio Gracie
- Ponad rok temu
-