spróbuj 3 miesiące co drugi dzień wykonać płynnie 1000 kopnięć w obciążnikach,to zobaczysz efekty
Na RTG ?
Napisano Ponad rok temu
spróbuj 3 miesiące co drugi dzień wykonać płynnie 1000 kopnięć w obciążnikach,to zobaczysz efekty
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
masz rację od jutra nie kopię,bieganie też szkodzi na stway,przestaję biegać,rozciąganie ponoć tez macie rację,jutro zakładam posatć w jakiejś gierce on-line i będe grał,kolana będę miał zdrowe
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
z chęcią, ale chyba mam za dalekoSą mocne,przyjdź przekonaj się Wink
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
no tak tyle że on w tedy wyprzedzał swoją epokę o jakieś 20 lat...a co do tego że był specjalistą od treningu (lub nie był) to kwestia gustu i własnych rozważań.Warto zaznaczyć, że Bruce to aktor sprzed XX latu, a nie największy specjalista od treningu w dziejach.
Sugeruję podchodzić do jego książek z dystansem. Rozpatrując ich wartość merytoryczną przez pryzmat lat w jakim zostały napisane to do dnia dzisiejszego z łatwością dojdziemy do wniosku, że wiele informacji zostało zdeaktualizowanych, wiele mitów obalonych....
PZDR
Napisano Ponad rok temu
Muszę Ci przyznać, że naprawdę napisałeś największą mądrość jaką moje oczy widziały.a co do tego że był specjalistą od treningu (lub nie był) to kwestia gustu i własnych rozważań.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
czy w tym ze mam 15 lat jest cos złego :? ,ehhLat 14... :roll:lukasSs
Wszystko na temat...
Napisano Ponad rok temu
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu