Legalne srodki na koncentracje.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Efekty uboczne efedryny:
układ nerwowy: niepokój, chaotyczność (zmieszanie), bezsenność, umiarkowana euforia, manie i halucynacje (rzadko, pod warunkiem wcześniej występujących psychicznych zaburzeń), wrogość (drażliwość), mrowienie (nieudokumentowane), paranoja, pobudzenie psychomotoryczne (zwłaszcza kiedy przyjmowana z kofeiną);
ja nie widzę tutaj możliwości koncentracji. są jakieś tabletki musujące plusza poprawiające koncentrację, ale nie brałem, więc nie wiem.
Sorry zią, ale pitolenie. Tak jak z A, nie kazdy dobrze to przyswaja, ale 90% ludzi po odpowiedniej dawce potrafi sie niesamowicie skoncentrować (az za bardzo niekiedy ). Nie zebym w jakikolwiek sposob polecał A, to kurwa wśród narkotyków i jest duzo bardziej niebezpieczna niz sie wiekszosci ludzi wydaje.
+milion wypełniaczy i innych środków ktore w ilosciach w jakich trzeba przyjąć tuss, mordują twoją wątrobe i nie tylko. Wez lepiej chlopie wyekstraktuj efe z nich, bo naprawde mozesz sobie zrobic krzywde.Mam problemy z załatwieniem czystej efki dlatego wybieram tussipect . Zawiera chlorowodorek efedryny który jest słabszy od zwykłej efy , tańszy , łatwiej dostępny i zwalcza kaszel Same plusy ...
.
A co do legalnych i skutecznych to wszystkie środki zawierające benzylpiperazine (BZP)... kofeina, yerba, a nawet efa sie chowa...
Z legalnych stymulantow(przynajmniej w polsce bo za wielką wodą juz to zdelegalizowali) nie ma niczego lepszego... a ciekawe jest to ze efekty są mało imprezowo-speedowe, tylko wlasnie bardziej koncentracyjno-książkowe
Do dostania w Twoim najbliższym internetowym smart shopie.
Napisano Ponad rok temu
to o bzp:
Piperazyny zwykle mają więcej efektów ubocznych niż pochodne fenyloetyloaminy, w przypadku BZP są to: drgawki, podniesienie temperatury ciała, uczucie zagubienia, psychozy, bezsenność (czasem mogąca trwać nawet 3 doby po przyjęciu dawki), tachykardia, mdłości, wymioty i bóle głowy. Istnieją także przypuszczenia że może być toksyczne dla nerek.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Wookash, bierzesz te małe kobyly z walmarku po 1200mg/tab forte? :wink: W sumie ja to biore od dłuższego czasu jako stały suplement tylko i wyłącznie na pamięć, a dopiero teraz doczytałem na etykiecie (po Twoim poście), że tam też koncentracja jest wymieniona.
Jeśli chodzi o lecytynę to obecnie nie stosuję. Łykałem cyklicznie w okresach kiedy trzeba było przysiąść do książek i stosowałem różne firmy - głównie Olimp'a bo w miarę tania i dostępna.
Swoją drogą koncentracja i łatwość zapamiętywania idzie ze sobą w parze :wink: Jedno bez drugiego (przynajmniej w aspekcie "książkowym") niewiele warte :wink:
PZDR
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Super
o wszystkim tak można :roll:
Na tej samej zasadzie moglbym napisac ze efekty uboczne piwa to utrata przytomnosci, ciężkie wymioty i ew. utrata wzroku lub śmierć.
te 'side effects' z wiki o efie czy bzp z dupy są wzięte... oczywiscie ze coś takiego wystepuje (tak jak na przyklad przy kofeinie czy teinie) ale jak ktos naprawde, naprawde mocno przesadzi ( po 10 kubkach mocnej kawy tez bedziesz mial drgawki, psychozy, wymiotowanie, bezsennosc, do wyboru do kolory) . I w przeciwienstwie do niedzielnych naukowców z wiki nie mowie tego jako teoretyk.
Napisano Ponad rok temu
Bo bez urazy ale takie pisanie że mi siądzie na wątrobe kojarzy mi sie z rozkminką starych bab że cała chemia jest bee a naturalne najlepsze :-)
Napisz mi koniecznie jak można czystą efe uzyskać z tussi .
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Wszystko, co moze gorzej sie odbic na sercu, jak dla mnie odpada, u mnie roznie z tym bywa.
Wcinaj lecytynę. Używam i jest spoko, widzę poprawę- poprawia pamięć, koncentrację, zdolność uczenia się itd. bezpieczna i legalna. Ja kupuję z Vitalmaxu.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
studenci medycyny mogą coś o tym powiedzieć. Zjazd po egzaminie jak po jakiejś imprezie życiówce.. też gówno pamiętasz i śpisz 3 dni...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
a tak na powaznie na skupienie to:
- medytacja,
- jesli trenujesz sztuki walki rob kata,
- tai chi,
- cwiczenia tao,
- joga,
- jesli jestes katolikiem walnij sobie rozaniec co wieczor ,
- staraj sie spac 8 godzin dziennie, ewentualnie jak nie mozesz ucinaj drzemke polgodzinna w dzien.
no to jak juz mamy tradycyjne metody za soba to mozemy wrocic do efki
Napisano Ponad rok temu
Famas jest medykiem ja jestem z ratownictwa Takze znamy troche ten biznes
skończyliscie już czy studiujecie??
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Mesjasz moge prosić tą recepture na priva ??
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Krem/masc na blizny
- Ponad rok temu
-
Siniaki plus nadwyrężone mięśnie
- Ponad rok temu
-
Nadmierna potliwość
- Ponad rok temu
-
szukam taniej acz dobrej siłowni (Gdańsk/Sopot/Gdynia)
- Ponad rok temu
-
Trening a la Tyson
- Ponad rok temu
-
TRENING WALKI WRĘCZ - SCHEMATY
- Ponad rok temu
-
Tigery i Redbull
- Ponad rok temu
-
POMOCY DIETA dal osoby 58kg