Puchar i mistrzostwa Polski san shou/taolu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Na majowych to jeszcze można mówic o jakiejs frekfencji w czerwcu to było dopiero marnie zawody trwały z całe 3 h w przypadku sandy w taolu pewnie nie wiele dłuzej.
MAciek a mnie sie przypomnialo ze obiecywales klipy z walk wrzucic i do tej pory nic nie slychac.... :?
Napisano Ponad rok temu
pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
O kurcze naprawde. Powiem Ci, ze mam tego troche tylko strasznie duzo to zajmuje, musze wymyslec jakis sposob by to udostepnic. A swoja droga ogladales polaków Pekinie na MŚ co były ? tak off topic
pozdrawiam
nie widzialem, bylem poza Pekinem w delegacji i niestety. wrzuci na youtuba te filmiki i tyle
Napisano Ponad rok temu
runda1
runda2
Narazie tyle mam nadzieje ze sukcesywnie bede wrzucac, ale wiekszosc mam na dvd walk wiec musze to podzielić jakos.
pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
No dobra, narazie jedna walka, to jest z 2007 roku finał kategori 65kg na gand wu shu festiwalu:
runda1
runda2
Narazie tyle mam nadzieje ze sukcesywnie bede wrzucac, ale wiekszosc mam na dvd walk wiec musze to podzielić jakos.
pozdrawiam
zadam moze glupie pytanie: gdzie sa rzuty??? tam nawet nie widac prob wchodzenia w klinch aby rzucic- i rposze tylko nie mow zeby sie nie dalo bo widze wejscia jak w maslo...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Wiesz, u nas to głownie rzuty robione są z defensywy, oraz po przełapaniach nóg. Ale na usprawiedliwienie dodam, ze ten Egipcjanin to jakaś czołowka światowa w sandzie jest, a też mało rzuca.
wiesz gdyby nie tytul to bym nie wpadl na to ze to sanda
wyglada jak light kickboxing
nie ma lapan
nie ma klinczu
nie ma rzutow
nie ma slynnego kopniecia bocznego z ktore kochaja chinscy sandziarze
jak popatrzysz na klipy chinskiej sandy na youtubie to wyglada to jak inna dyscyplina w porownaniu to Twoich klipow, nawet inne ustawienie ciala, inna strategia walki
w sandzie rzut jest podstawa - do tego sie dazy
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
p.Tomku niech pan wrzuci pare filmikow.pozdr
na youtube jest mnostwo filmikow np ten [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
od razu widac roznice w pozycji, sposobie poruszania, kopnieciach, samej walce, dazeniu do rzutow
Napisano Ponad rok temu
A tak naprawdę to każdy ma swój styl i każdy może być w nim niezły, nie wiem czy kojarzysz Rosjanina Muslim Salikohov, walczy w pozycji kickboxersiej a rzuca normalnie i stosuje skutecznie techniki z kicka czy tajskiego.
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
chińskie nazwy broni;]
- Ponad rok temu
-
wiek a ... rozpoczęcie treningu
- Ponad rok temu