Michał Głogowski trenuje w Tajlandii
Napisano Ponad rok temu
Wiadomość prosto z Bangkoku:
Od tygodnia Michał Głogowski trenuje Muay Thai w jednym z najlepszych campów - Fairtex Bangplee.
Będąc generalnym dystrybutorem marki Fairtex na Polskę podjęliśmy ciekawą (jak mi się wydaje ) inicjatywę, którą nazywamy Team Asami Fairtex, w której chodzi o stworzenie grupy polskich zawodników (Muay Thai, Kickboxingu, MMA, karate) objętych programem sponsorskim Fairtexa.
I tak, Michał jako pierwszy Polak dołączył do grupy zawodników sponsorowanych przez Fairtex. Wkrótce dołączą do niego inni polscy zawodnicy.
Ok, a teraz trochę o tutejszych treningach. W miarę moich możliwości trenuję razem z Michałem, więc mogę podzielić się wrażeniami (odczucia mamy podobne ).
Trenujemy z grupą zawodników przygotowujących się do następnej edycji Muay Thai Contender Asia (pierwszą edycję wygrał tutejszy zawodnik Yodsenklai Fairtex).
Zaplecze treningowe jest rewelacyjne, każdy zawodnik ma własnego trenera, treningi na wyśmienitym poziomie.
Treningi odbywają się dwa razy dziennie i przebiegają według schematu: bieg i rozgrzewka, praca na tarczach z osobistym trenerem, praca na worku, elementy techniczne z trenerem, klincz, kolana na worku, ćwiczenia siłowe.
Przesunięcie czasowe, tropikalny klimat, inny charakter treningu i obciążenia treningowe - to wszystko wydłuża czas adaptacji, jesteśmy potwornie zmęczeni ale szczęśliwi
Fairtex nakręcił już materiały do filmu o pobycie Michała, jak tylko ukaże się w sieci to dam znać.
Ja wracam niebawem i jak tylko ogarnę zdjęcia to wrzucę foty z treningów.
Michał jeszcze tu trochę potrenuje i na bieżąco będziemy informować jak się sprawy mają
Pozdrawiam serdecznie.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Pozdrawiam i życze potokow potu na treningu
Napisano Ponad rok temu
wieeelu by chcialo byc na Twoim miejscu , ogromne doswiadczenie i ciekawe przezycie.
Pozdrawiam i życze potokow potu na treningu
Z pewnością, ale jest już cała grupa osób, które będą miały okazję doświadczyć tego samego co mnie bardzo cieszy.
Pozdrawiam serdecznie.
Napisano Ponad rok temu
Wypas, robi wrażenie. 8) Ale w tym zacofanym kraju pewnie przejdzie to bez większego echa. :?
Pewno tak, ale na szczęście dla Michała w kręgach promotorskich na świecie z pewnością bez echa to nie przejdzie
Pozdrowiam serdecznie.
Napisano Ponad rok temu
czekamy na ten filmik 8)
Proszę bardzo właśnie niedawno się ukazał
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Jakies wiesci z Tajlandii ? :wink: Michal tak wogole ma tam tylko trenowac czy tez cos zawalczy ?
Witam,
Michał już jest w Polsce, walki Michała nie były planowane podczas tego pobytu. A relacja z pobytu Michała już wkrótce na nowych stronach Fairtex Poland (dam znać jak strony ruszą i pojawi się relacja )
Pozdrowienia.
Napisano Ponad rok temu
Pozdrawiam.
Napisano Ponad rok temu
no i z tego co wiem grupka sie zbiera zbiera na nastepny wyjazd
pozdrawiam 8)
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
PAWEŁ SŁOWINSKI vs ANTONIN DUSEK! 28 CZERWCA! ZGORZELEC!
- Ponad rok temu
-
Obóz letni muay thai
- Ponad rok temu
-
Mistrzostwa Europy Muay Thai - 22-28 czerwca 2008 Zgorzelec
- Ponad rok temu
-
Tak sędziują w PZKB
- Ponad rok temu
-
Fight Summer Camp 2008