Affliction Fedor vs Sylvia
Napisano Ponad rok temu
Main Card:
-Fedor Emelianenko vs. Tim Sylvia
-Josh Barnett vs. Pedro Rizzo
-Aleksander Emelianenko vs. Paul Buentello
-Matt Lindland vs. Fabio Negao
-Mike Whitehead vs. Renato "Babalu" Sobral
-Ben Rothwell vs. TBA
-Antonio Rogerio Nogueira vs. TBA
Preliminary Card:
-Savant Young vs. Mark Hominick
-Justin Levens vs. Ray Lazama
-J.J. Ambrose vs. Patrick Speight
-Mike Pyle vs. Brett Cooper
Dla mnie super, tylko ciekawe jak hamburgery zareaguja na ring a nie klatke
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
szczerze niewiedzialem ze Silva jest taki duzy przy Fedorze!!!!
Juz sie niemoge doczekac!!!!!!!!!!!!
Napisano Ponad rok temu
hehe fedor to nawet groźnej miny nie umie zrobić Uwielbiam tego gościahttp://www.afflictionbanned.com/ oficialna strona a na niej swietny trailer, warto obejrzec
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Się zgadzam :roll:Mam nadzieje, że oświetlenie, oprawa, liny itd. będzie w porządku bo Sengoku ani troche mi nie podeszło, szczególnie jak zamulaszcze walki były niektóre.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
ciekawe jak dlugo pociagna
Napisano Ponad rok temu
same gaze dla zawodnikow to $6 milionow
ciekawe jak dlugo pociagna
Zgadza sie.Sylvia mowil w wywiadzie,ze to najwieksza kasa jaka kiedykolwiek otrzyma za walke.Ma dostac podobno 800 tysiecy.Mam nadzieje,ze za taka kase beda extra walki:)
Do tego Rothwell mial z poczatku walczyc z Arlovskim,ale widze ,ze go niema juz na rozpisce.Chodza plotki,ze Arlovski zaduzo sie wycenia i niedogadali sie z Affliction.A szkoda bo moga byc fajna walka
Napisano Ponad rok temu
Mam nadzieje, że oświetlenie, oprawa, liny itd. będzie w porządku bo Sengoku ani troche mi nie podeszło, szczególnie jak zamulaszcze walki były niektóre.
Ale masz na myśli ostatnią galę Sengoku czy całe przedsięwzięcie?
Napisano Ponad rok temu
Z kolei całe przedsięwzięcie: oprawa, ring, muzyka między rundami... nie wiem, to nie to co Dream, tam nawet nie zwracam uwagi czy to dream czy srim czy co tam, wszystko jest jak w Pride i ogląda się zajebiście.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ostatnią galę. Obejrzałem 3 główne pojedynki i choć zwykle nie przewijam to tutaj notorycznie i bez emocji co zniechęciło mnie do obejrzenia reszty pojedynków.
Z kolei całe przedsięwzięcie: oprawa, ring, muzyka między rundami... nie wiem, to nie to co Dream, tam nawet nie zwracam uwagi czy to dream czy srim czy co tam, wszystko jest jak w Pride i ogląda się zajebiście.
Mam podobne odczucia.Ktos moze powiedziec,ze powinnismy sie skupiac glownie na pojedynkach etc ale dla mnie oprawa gali/klimat zawsze mialy duze znaczenie
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Najlepiej ująć to tak: Dream obejrzę całą galę od A do Z, UFC tylko same walki choć szczerze próbowałem całą galę.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
To dwie różne kultury, w USA wszyscy drą się ile im gardło pozwoli a w Japonii publiczność zawsze cicho(co nie jest w żadnym wypadku oznaką, że wszyscy śpią). Ostatnio na Dream jak walczył Diaz to Bas i drugi komentator zwrócili na to uwagę, że można nawet słyszeć oddech zawodników(lub trochę z innej beczki: [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] )
Najlepiej ująć to tak: Dream obejrzę całą galę od A do Z, UFC tylko same walki choć szczerze próbowałem całą galę.
Ja osobiscie juz sie przyzwyczailem do UFC i kolorowych banerow etc.Szczerze mowiac wszystkie gale UFC ktore sciagam i ogladam obecnie sa w jakosci HD takze extra sie oglada.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Senkgoku 2(Bez spojlerów)
- Ponad rok temu
-
Sam Vasquez umarl z powodu obrazen mozgu w czasie walki.
- Ponad rok temu
-
Roger Gracie na Sengoku II - spoiler
- Ponad rok temu
-
WVR Sengoku II - fotki z konferencji
- Ponad rok temu
-
Głosujemy na kolejne edycje Dream
- Ponad rok temu
-
Remy Bonjasky - wywiad video na K-1 Amsterdam Arena