Affliction Fedor vs Sylvia
Napisano Ponad rok temu
pzdr
Napisano Ponad rok temu
budo_Perun Srogi napisał
kiedy to dzis dokladnie bedzie, czy moze juz jutro??
pzdr
Za miesiąc...
Napisano Ponad rok temu
budo_DDZ napisał
Wiem że wszystko kwestia gustu ale ring lepszy niż klatka. Oglądam walki mma od ok 7 lat i zawsze twierdze i twierdziłem że ring to nieporozumienie. Ciągłe przemieszczanie zawodników , łapanie lin, wypadanie z ringu. Psuje ogólnie znacznie płynność walki.Czyli w sumie takie UFC tylko na ringu (jedyny plus chyba).
Napisano Ponad rok temu
budo_ZEBO napisał
Zna ktos moze bliżej zasady? Socery i stompy beda dopuszczalne? Co z łokciami? Ile rund po ile minut?
Moge sie mylic,ale malo prawdopodobne wydaje mi sie by te zasady zostaly dopuszczone w Usa.
Napisano Ponad rok temu
budo_VINLAND82 napisał
Mam to samo przeczucie.Moge sie mylic,ale malo prawdopodobne wydaje mi sie by te zasady zostaly dopuszczone w Usa.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu

Na forum sherdoga byl link do nowego wywiadu z Mikula,na ten temat.
Mowi w nim,ze juz od 4 miechow nie jest z Arlovskim a Sylvia to obecnie jej dobry przyjaciel,ktory zaprosil ja niedawno na gale i stad te plotki ,ze sie razem spotykaja etc.Tak jak mowie dziwne to biorac pod uwage wypowiedzi Mikuli na temat Sylvi w czasach pojedynkow z Arlovskim.No ale ludzie sie zmieniaja.Mikula twierdzi,ze nic nia z Sylvia nielaczy poza przyjaznia ale zapytana w wywiadzie czy moze sie to przerodzic w cos wiecej odpowiedziala "ningy nie mow nigdy"

Niektorzy na amerykanskich forach juz snuja Sobie jakby fajnie mozna bylo wykorzystac cala sytuacje do 4 pojedynku Sylvi z Arlovskim. A walka mogla by byc reklamowana pod szyldem "najpierw zabral mi mistrzowski pas,pozniej kobiete teraz nadszedl czas zaplaty"

tutaj stare foto Andreia i Mikuli.

Napisano Ponad rok temu
niektorzy sugeruja ze to bedzie lecialo w czasie walki Fedora
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
FaceBook
10 następnych tematów
-
Senkgoku 2(Bez spojlerów)
- Ponad rok temu
-
Sam Vasquez umarl z powodu obrazen mozgu w czasie walki.
- Ponad rok temu
-
Roger Gracie na Sengoku II - spoiler
- Ponad rok temu
-
WVR Sengoku II - fotki z konferencji
- Ponad rok temu
-
Głosujemy na kolejne edycje Dream
- Ponad rok temu
-
Remy Bonjasky - wywiad video na K-1 Amsterdam Arena