Affliction Fedor vs Sylvia
Napisano Ponad rok temu
pzdr
Napisano Ponad rok temu
kiedy to dzis dokladnie bedzie, czy moze juz jutro??
pzdr
Za miesiąc...
Napisano Ponad rok temu
Wiem że wszystko kwestia gustu ale ring lepszy niż klatka. Oglądam walki mma od ok 7 lat i zawsze twierdze i twierdziłem że ring to nieporozumienie. Ciągłe przemieszczanie zawodników , łapanie lin, wypadanie z ringu. Psuje ogólnie znacznie płynność walki.Czyli w sumie takie UFC tylko na ringu (jedyny plus chyba).
Napisano Ponad rok temu
Zna ktos moze bliżej zasady? Socery i stompy beda dopuszczalne? Co z łokciami? Ile rund po ile minut?
Moge sie mylic,ale malo prawdopodobne wydaje mi sie by te zasady zostaly dopuszczone w Usa.
Napisano Ponad rok temu
Mam to samo przeczucie.Moge sie mylic,ale malo prawdopodobne wydaje mi sie by te zasady zostaly dopuszczone w Usa.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Na forum sherdoga byl link do nowego wywiadu z Mikula,na ten temat.
Mowi w nim,ze juz od 4 miechow nie jest z Arlovskim a Sylvia to obecnie jej dobry przyjaciel,ktory zaprosil ja niedawno na gale i stad te plotki ,ze sie razem spotykaja etc.Tak jak mowie dziwne to biorac pod uwage wypowiedzi Mikuli na temat Sylvi w czasach pojedynkow z Arlovskim.No ale ludzie sie zmieniaja.Mikula twierdzi,ze nic nia z Sylvia nielaczy poza przyjaznia ale zapytana w wywiadzie czy moze sie to przerodzic w cos wiecej odpowiedziala "ningy nie mow nigdy" .
Niektorzy na amerykanskich forach juz snuja Sobie jakby fajnie mozna bylo wykorzystac cala sytuacje do 4 pojedynku Sylvi z Arlovskim. A walka mogla by byc reklamowana pod szyldem "najpierw zabral mi mistrzowski pas,pozniej kobiete teraz nadszedl czas zaplaty" .W Ameryce by to sie sprzedalo jakj swieze buleczki
tutaj stare foto Andreia i Mikuli.
Napisano Ponad rok temu
niektorzy sugeruja ze to bedzie lecialo w czasie walki Fedora
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Senkgoku 2(Bez spojlerów)
- Ponad rok temu
-
Sam Vasquez umarl z powodu obrazen mozgu w czasie walki.
- Ponad rok temu
-
Roger Gracie na Sengoku II - spoiler
- Ponad rok temu
-
WVR Sengoku II - fotki z konferencji
- Ponad rok temu
-
Głosujemy na kolejne edycje Dream
- Ponad rok temu
-
Remy Bonjasky - wywiad video na K-1 Amsterdam Arena