Styl pijanego mistrza
Napisano Ponad rok temu
Chciałbym sie dowiedzieć czegoś na temat stylu pijanego mistrza (nie wiem nawet czy tak sie to nazywa nie znam sie na kung fu ) a mianowicie czy są jakieś treningi we Wrocławiu które obejmują ten styl w swoim "programie nauczania" i do jakiej federacji ten styl należy np.do wu shu czy jakiegoś tam innego ??
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
tzw. Styl pijanego człowieka jest odrębnym stylem choć niektóre style mają w swoim repertuarze pijane formy. w Polsce o ile mi wiadomo nie ma tego stylu w pełnej oryginalnej wersji. Cechą charakterystyczną jest wydzielanie ćwiczącym przez Sufu na początku każdego treningu takiej dawki wódki jaka jest potrzebna jego zdaniem, ale jednocześnie adepci maja absolutny i nieodwołalny zakaz picia JAKIEGOKOLWIEK alkoholu w dowolnej innej sytuacji aby przeciwdziałać alkoholizmowi. Kto sie napije choć raz - wypada nieodwołalnie i do końca życia. Dlatego jak zobaczysz że ktoś na imprezie tankuje piwo bądź pewien - on tego nie ćwiczy. Pamiętaj też że Azjaci inaczej metabolizują alkohol, dlatego wystarczy im kilka łyków by zostać mistrzem, Polak pewnie by umarł zanim doszedł do tego poziomu - oszczędź swoją wątrobę... 8)Witam
Chciałbym sie dowiedzieć czegoś na temat stylu pijanego mistrza (nie wiem nawet czy tak sie to nazywa nie znam sie na kung fu ) a mianowicie czy są jakieś treningi we Wrocławiu które obejmują ten styl w swoim "programie nauczania" i do jakiej federacji ten styl należy np.do wu shu czy jakiegoś tam innego ??
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
udało mi sie znalesc styl pijanego mistrza w polskim wykonaniu xD
Napisano Ponad rok temu
tzw. Styl pijanego człowieka jest odrębnym stylem choć niektóre style mają w swoim repertuarze pijane formy. w Polsce o ile mi wiadomo nie ma tego stylu w pełnej oryginalnej wersji. Cechą charakterystyczną jest wydzielanie ćwiczącym przez Sufu na początku każdego treningu takiej dawki wódki jaka jest potrzebna jego zdaniem, ale jednocześnie adepci maja absolutny i nieodwołalny zakaz picia JAKIEGOKOLWIEK alkoholu w dowolnej innej sytuacji aby przeciwdziałać alkoholizmowi. Kto sie napije choć raz - wypada nieodwołalnie i do końca życia. Dlatego jak zobaczysz że ktoś na imprezie tankuje piwo bądź pewien - on tego nie ćwiczy. Pamiętaj też że Azjaci inaczej metabolizują alkohol, dlatego wystarczy im kilka łyków by zostać mistrzem, Polak pewnie by umarł zanim doszedł do tego poziomu - oszczędź swoją wątrobę... 8)
No i piją czysty metanol, coby poprawic sobie zmysł dotyku
Oce, co ty piszesz ? 8O 8O 8O
Przeciez to są jakies bzdury :?
Styl pijanego, czy tez forma pijanego charakteryzuje się tylko jednym, trzeba byc niesamowicie sprawnym fizycznie, że by to robić, i raczej bez alkoholu :wink:
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
kung fu panda ;-)
- Ponad rok temu
-
Stopnie.
- Ponad rok temu
-
Seminarium Ving Tsun poświęcone LAT SAO JEET JIN
- Ponad rok temu