Chciałbym sie dowiedzieć czegoś na temat stylu pijanego mistrza (nie wiem nawet czy tak sie to nazywa

Ta strona używa cookies. Dowiedz się więcej o celu ich używania - przeczytaj naszą politykę cookies.
Korzystając ze strony akceptujesz nowy regulamin z 4 grudnia oraz wyrażasz zgodę na używanie cookies zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
budo_Largo191 napisał
tzw. Styl pijanego człowieka jest odrębnym stylem choć niektóre style mają w swoim repertuarze pijane formy. w Polsce o ile mi wiadomo nie ma tego stylu w pełnej oryginalnej wersji. Cechą charakterystyczną jest wydzielanie ćwiczącym przez Sufu na początku każdego treningu takiej dawki wódki jaka jest potrzebna jego zdaniem, ale jednocześnie adepci maja absolutny i nieodwołalny zakaz picia JAKIEGOKOLWIEK alkoholu w dowolnej innej sytuacji aby przeciwdziałać alkoholizmowi. Kto sie napije choć raz - wypada nieodwołalnie i do końca życia. Dlatego jak zobaczysz że ktoś na imprezie tankuje piwo bądź pewien - on tego nie ćwiczy. Pamiętaj też że Azjaci inaczej metabolizują alkohol, dlatego wystarczy im kilka łyków by zostać mistrzem, Polak pewnie by umarł zanim doszedł do tego poziomu - oszczędź swoją wątrobę...Witam
![]()
Chciałbym sie dowiedzieć czegoś na temat stylu pijanego mistrza (nie wiem nawet czy tak sie to nazywanie znam sie na kung fu ) a mianowicie czy są jakieś treningi we Wrocławiu które obejmują ten styl w swoim "programie nauczania" i do jakiej federacji ten styl należy np.do wu shu czy jakiegoś tam innego ??
Napisano Ponad rok temu
budo_bulion77 napisał
http://pl.youtube.com/watch?v=O7LlGcIVDyU
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
budo_oce napisał
tzw. Styl pijanego człowieka jest odrębnym stylem choć niektóre style mają w swoim repertuarze pijane formy. w Polsce o ile mi wiadomo nie ma tego stylu w pełnej oryginalnej wersji. Cechą charakterystyczną jest wydzielanie ćwiczącym przez Sufu na początku każdego treningu takiej dawki wódki jaka jest potrzebna jego zdaniem, ale jednocześnie adepci maja absolutny i nieodwołalny zakaz picia JAKIEGOKOLWIEK alkoholu w dowolnej innej sytuacji aby przeciwdziałać alkoholizmowi. Kto sie napije choć raz - wypada nieodwołalnie i do końca życia. Dlatego jak zobaczysz że ktoś na imprezie tankuje piwo bądź pewien - on tego nie ćwiczy. Pamiętaj też że Azjaci inaczej metabolizują alkohol, dlatego wystarczy im kilka łyków by zostać mistrzem, Polak pewnie by umarł zanim doszedł do tego poziomu - oszczędź swoją wątrobę...
8)
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu