Otwarte Mistrzostwa Polski Juniorów i Seniorów PFK
Napisano Ponad rok temu
Ktoś z budowiczów się wybiera?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ateraz z innej beczki...
Ciągle czytam jak jedna z organizacji "postkyokushinowskich" szuka wciąż dziury w całym...Taka postawa powoduje, że w Polsce nikt już nie chce Was zapraszać na swoje zawody. Sprawy to niestety nie rozwiazuje, bo nawet jeśli Was tam nie ma to i tak obsmarujecie turniej na Vortalu bo są filmy z komórki, ktoś coś powiedział itd. . No i macie potem jeszcze jeden argument - nie zapraszają bo jesteśmy zbyt silni i wspaniali - boja się nas...
Jeśli chcecie w ten sposób pozyskać ludzi z Oyama czy innych organizacji to powodzenia. Czy warto robić PZK 2 w jeszcze gorszym wydaniu???
Szkoda, że Shihan Założycielowi nie udało się stworzyć tego co zamierzał - organizacji opartej na fachowości, zdrowych i czystych zasadach etc...To mnie przekonuje, że myliłem się i musi być jakaś selekcja w naborze ludzi do organizacji.
Przepraszam!!! Nie wytrzymałem...
OSU! Czekam z pokorą na bana :twisted:
Napisano Ponad rok temu
Po drugie, nie żartuj... nie zaprasza się "kogoś", bo ktoś-nikt "oficjalny"-gdzieś na forum wstawił posta, w którym podzielił się swoją powściągliwą opinią? I przez to całe k-kan jest "be"? Może zamiast snuć domysły, spytaj się organizatorów dlaczego nie zaprosili, wklej tutaj odpowiedź i wszystko będzie jasne.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Będe szukał ,a więc nie przypinaj mi żadnej łatki jak narazie organizacyjnej ponieważ to było chybione.Za dużo tam idealistów i nie widze miejsca dla siebie.Tobie też powodzenia...zwłaszcza w poszukiwaniach. ..
jak co wal na prywat jak kiedyś zawsze miło mi się z Toba klikało.
Napisano Ponad rok temu
W porownaniu do niektorych (innych) wypowiedzi MTklub tym razem byl bardzo powsciagliwy i stonowany, stac go przeciez na wiecej :wink: :wink: Wiec Shindojo nie narzekaj i moze nawet... nie prowokuj
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
MISTRZOSTWA POLSKI SEIDO KARATE 17.05.2008r. Żary
- Ponad rok temu
-
Karate i gry video...
- Ponad rok temu
-
Mistrzostwa Europy Kyokushin/Shinkyokushin 2008
- Ponad rok temu
-
SEMINARIUM Z KANCHO YOKO NINOMIYA ENSHIN KARATE
- Ponad rok temu
-
Kurs instruktora karate
- Ponad rok temu
-
Zna ktos skuteczne ćwiczenia rozciągające?
- Ponad rok temu
-
Międzynarodowy Turniej Shidokan - Łask 2008
- Ponad rok temu
-
Mistrzostwa Polski Kyokushin budokai
- Ponad rok temu
-
Budowanie siły techniki
- Ponad rok temu
-
Kancho Soeno w Polsce!!! Letni Obóz Shidokan