Martial Combat Club
Napisano Ponad rok temu
Na stronie jest. Ma walczyć z Leonidem Gatowskim.wiadomo cos o przeciwniku Marcio Soares ?
Napisano Ponad rok temu
Calkiem niezly ten przeciwnik Materli. Jedyna przegrana przez decyzje, a z rekordu wynika, ze w parterze jest bardzo dobry. Mam nadzieje zobaczyc dobre akcje ze strony obu w tej plaszczyznie!
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Kupił ktoś z was już bilety? Byłem przedwczoraj w empiku i powiem wam że póki co puściuuuutko (przynajmniej w tych sektorach które mnie interesowały). Mam nadzieję że nie będzie jakiejś głupiej sytuacji typu "gala odwołana ze względu na brak zainteresowania".
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Mobilizujcie sie ludzie (przynajmniej Ci z wawy) i kupowac bilety!!
Napisano Ponad rok temu
Jak duzy jest torwar?
z miejsc za 45 zlotych bedzie cos widac czy bedzie to atrkcja z cyklu 'na zywo z telebimu'?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
80 plnto niech mi jakis warszawiak, ktory zna torwar, powie ile bym musial za bilet liczyc zeby widziec cokolwiek?
...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ponawiam wcześniej zadane pytanie o rozpiskę wszystkich walk. Do gali już niedługo a w dalszym ciągu niewiele wiadomo. Chciałbym przyjechać z Gdańska, trochę mnie niepokoi ta atmosfera tajemniczości.
a nie prościej zajrzeć na stronę MCC?
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Jeśli tam nie ma odpowiedzi to i na forum nie będzie :roll:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Dziś wiemy, że pierwsze trzy starcia odbędą się w formule MMA. Jako pierwsi między liny wyjdą Michał „Smerf” Wyszyński i Paweł Żydak. Dla Wyszyńskiego będzie to trzecia profesjonalna walka MMA, dla Żydaka druga. Stylem źródłowym obu zawodników jest judo, każdy z nich ma na swoim koncie spore sukcesy w tej dziedzinie.
Druga walka to jedyne tego wieczoru spotkanie pań w ringu. Warszawskiej publiczności zaprezentuje się pochodząca z Łodzi, jedyna polska zawodniczka MMA - Magda Jarecka. W drugim narożniku stanie fajterka z Francji. Warto dodać, że będzie to pierwsza w historii polskiego MMA walka kobiet!
Po walce kobiecej przyjdzie czas na mocne uderzenie. W ringu pojawi się Kerim Abzaiłow. Jego przeciwnikiem będzie Grigorij Nikiforiec. Abzaiłow to bardzo dynamiczny zawodnik, świetnie przygotowany do walki w parterze, a jego umiejętności w stójce sprawiają, że jest bardzo mocnym zawodnikiem przekrojowym."
zrodlo: [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Wiadomo tez z kim walczy Nastula i Materla, wiec znamy juz 5 walk. Nie jest tak zle, ponoc juz niedlugo ma byc podana pelna rozpiska.
Pozdro.
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Strikeforce -filmiki z walk kurna
- Ponad rok temu
-
Strikeforce - Shamrock vs Le - Wyniki
- Ponad rok temu
-