Martial Combat Club
Napisano Ponad rok temu
Na dzień dzisiejszy wiadomo, że podczas pierwszego turnieju zobaczymy w ringu Pawła Nastulę, którego fanom MMA w Polsce nie trzeba przedstawiać. Inni zawodnicy Martial Combat Club to:
Tomasz Janiszewski
Wojciech Orłowski
Radosław Turek
Michał Wyszyński
Karol Bedorf
Michał Materla
Kamil Umiński
W najbliższych dniach powinna "ruszyć" oficjalna strona internetowa Martial Combat Club - [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
zrodlo: [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
fakt, a kilka nazwisk naprawde z czolowki polskiej... jesli nic sie nie wydarzy po drodze zlego to bedzie solidna konkurencja dla KSW. a jak wiadomo gdzie konkurencja tam konsumenci zyskuja
Konkurencja dla KSW.Przez podobno to Ci sami ludzie za tym stoja,wiec dochod z gal idzie do tych samych kieszeni:)
Napisano Ponad rok temu
Konkurencja dla KSW.Przez podobno to Ci sami ludzie za tym stoja,wiec dochod z gal idzie do tych samych kieszeni:)
Bzdura...
Napisano Ponad rok temu
...
...
Bzdura...
Panowie: daty, nazwiska, konkrety...
Napisano Ponad rok temu
nie jestem pewien czy to sie nie zmienilo, z pamiecia u mnie nienajlepiej, ale cos mi sie kolacze po glowie, ze ma braz bjj.Purpurowy pas w Brazylijskim Jiu Jitsu, brązowy pas Luta Livre.
Do tego pierwszy polak na adcc i czolowy submission wrestler polski.
Powazny czlowiek
Napisano Ponad rok temu
Pierwszy byl Robert Sulski... co prawda z UK ale PolakDo tego pierwszy polak na adcc...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Kim oni sa? Powazni ludzie?Turek i Faryj
Radek Turek i Robert Faryj współpracują jako trenerzy w Alliance Team Warszawa - kto miał kiedyś okazję być na treningu sam się przekonał o ich kompetencji i odpowiedzialności. Ale mck dobrze zauważył - umiejętności trenerskie czy wyniki sportowe nie zawsze przekładają się na umiejętności organizacyjne.
Faktem jest, że w organizację gali zaangażowany jest Robert Faryj z całym sztabem ludzi. W takim wypadku kwestia, czy ktoś jako osoba jest odpowiedzialny czy nie schodzi na drugi plan. Teraz liczy się działanie całej grupy ludzi, którzy znają się na tym co robią.
Będzie dobra gala
Napisano Ponad rok temu
trzymamy za słowo....
Będzie dobra gala
Jak będzie kiepska to kolejnym przeciwnikiem dla N. będziesz Ty
Napisano Ponad rok temu
Jak będzie kiepska to kolejnym przeciwnikiem dla N. będziesz Ty
podejmę to ryzyko i zdania nie zmienię
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
z onthemat.com
"Robert Sulski comes in representing Poland, but has done the majority of his training in the United Kingdom."
za adcc:
"#6 Larry Papadopoulos Australian Qualifier (Australia)
#7 Robert Sulski (Poland)
#8 Ronaldo 'Jacare' Souza (Brazil) "
Gusiek wzruszyles mnie swoim desperackim pytaniem dlatego mam dla ciebie propozycje, ktora uratuje twoje sny, proponuje ci stworzenie nowego trofeum: Pierwszego Polaka Ktory Pojechal na ADCC 2007 bez Zielonej Karty i Trenuje w Polsce.
sorry za offtopa ale ludzie nie naginajcie faktow.
Napisano Ponad rok temu
A który z nich jako jedyny przeszedł bez zielonej karty na adcc 07? Chyba to się liczy... :roll:
w polsce to tak zawsze bylo i bedzie , nie wiem jak to nazwac
Użytkownicy przeglądający ten temat: 2
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Strikeforce -filmiki z walk kurna
- Ponad rok temu
-
Strikeforce - Shamrock vs Le - Wyniki
- Ponad rok temu
-
Porażka TVP