KYUSHO JITSU seminarium
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
zapraszam wszystkich chętnych , niezależnie od sztuki , którą uprawiacie na seminarium kyusho jitstu w kwietniu. Zainteresowanym wysyłam informacje mailem. kontakt: [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] lub na stronie [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
prosze moderatora o usuniecie topiku pana nocunia z tego forum jako niezgodnego z tematyka. forum sluzy do dyskusji, a nie do reklamowania prywatnych stron osob trzecich, nota bene nie zwiazanych z aikido.
Napisano Ponad rok temu
Jeszcze raz przepraszam i życze sukcesów.
z wyrazami szacunku
Rafał Nocuń
Napisano Ponad rok temu
Nie miałem zamiaru nikogo urazić. Przyko mi jeżeli poczuł sie Pan dotknięty. Nie reklamuję siebie ani swojej strony. Nie mam powodu.Nie zarabiam na sztukach walki. Przeciwnie , wydaję na to sporo kasy. Informację umieściłem po to żeby zainteresować dużą grupę pasjonatów sztuk walki. Aikido jest bardziej związane z wiedzą i wykorzystaniem energii (a wiec ze sztuką kyusho) niż każda inna sztuka. W tym zasadzało sedno nauk M.Ueshiby. Taka jest przynajmniej moja wiedza, którą dostałem od osób ćwiczących aikido o wielu lat. Zresztą potwierdzają to stare filmy Ueshiby. Dziwię się ,że Pan o tym nie wie.
Jeszcze raz przepraszam i życze sukcesów.
z wyrazami szacunku
Rafał Nocuń
alez wlasnie reklamuje pan swoja stronke, gdzie mozna przeczytac o panskiej sztuce walki, ktora jest niby bardzo skuteczna i bazuje na punktach witalnych. nie takich oszolomow jak pan widzialo to forum, wiec i pana przezyjemy.
otoz- dla pana wiadomosci- do zamieszczania informacji o tego typu imprezach sluzy odrebne forum na portalu. pan zreszta dokonal tego odkrycia samodzielnie (brawo!), bo zamiescil pan rowniez i tam ogloszenie o seminarium. zreszta nie tylko tam i tu, lecz takze na forum karate.
czyli- wbrew panskim twierdzeniom- uprawia pan tandetny marketing panskiej sztuki walki, lamiac przy tym regulamin portalu (cross-posting).
szczepan, zabierz stad prosze pana nocunia.
Napisano Ponad rok temu
Pozdrawiam
Rafał Nocuń
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
A może właśnie to.
- Ponad rok temu
-
Kote oroshi, a kote gaeshi
- Ponad rok temu
-
Aikido - sztuka walki teoretyczna
- Ponad rok temu
-
Czy Isoyama sensei byl Dziadkowym uchideshi ?
- Ponad rok temu
-
ETIENNE LEMAN sensei 7 dan : 23/25.05.2008 GDYNIA
- Ponad rok temu
-
naturalnosc w aikido
- Ponad rok temu
-
Etykieta podczas cwiczenia bronia
- Ponad rok temu
-
André Cognard sensei - prawdziwe znaczenie upadku w aikido
- Ponad rok temu
-
Aikido czy BJJ
- Ponad rok temu
-
Staż z G.Savegnago 8 Dan Kobayashi Ryu (28.03-29.03.2008)
- Ponad rok temu