Treningowe teksty
Napisano Ponad rok temu
(cała sala oczywiście biała :wink: )
Napisano Ponad rok temu
"Karate to znaczy pusta reka,
jak Was uczą dla samoobrony łapać wroga za jajka to już Wasza ręka nie jest pusta i to nie jest już Karate"
na innym treningu tekst trenera:
"Mawashi, Mawashi, piącha i jeszcze raz Mawashi ale piszczelem bo inaczej mozecie złapać kontuzje na wieki" a wszyscy trenujący chórkiem "AAAAMEEN!"
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
" (imię) - jakie ty masz słone palce od nóg"
Napisano Ponad rok temu
do mnie, pepe, deejay'a i jeszcze jednego kumpla :wink:
this is some good soviet techniques you got there boys!
tez do nas ;]
Napisano Ponad rok temu
" (imię) - jakie ty masz słone palce od nóg"
Qwa, proszę cię... właśnie wróciłem z lunchu...
Napisano Ponad rok temu
"Dalej, to nie szachy!"
Inna sytuacja- stoimy w rzadku na poczatku rozgrzewki, a tu czuje jakies smeranie po plecach. Odwracam sie, a tu kumpel z tekstem:"podoba mi sie twoj wojownik" xD
Zwala polega na tym, ze na koszulkach klubowych mamy kopiacego zawodnika na plecach
Napisano Ponad rok temu
"jak ja lubię ludzi, do których wystarczy długo i wyraźnie rozmawiać!"
"najwięcej satysfakcji sprawiają trenerowi takie właśnie trudne przypadki, kiedy może kogoś wyciągnąć z kalectwa ruchowego"
"najcenniejsze są wnioski, do których uczestnik zajęć dochodzi samodzielnie - delikatnie naprowadzany przez trenera"
"Tomek robisz wszystko doskonale - jak na swoją grupę upośledzeniową."
"Nie martw się! W twoim przypadku możliwy jest tylko progres!"
" tomek bedzie pokazywał..bo jest duzy i go widac i wolny wiec kazdy zauwazy "
"T: nie przejmuj się, nie wszyscy przychodzą po to, aby nauczyć się boksu. Niektórzy chcą schudnąć, inni pogadać...
Ć: Ja trenerze przyszedłem nauczyć się zabijać. Gołymi rękami.
T: taak, jesteś typowym seryjnym mordercą. Te miliony istnień ludzkich rozbryzgane na ściance kabiny prysznicowej..."
"Bijesz jak połączenie zawodnika wagi ciężkiej i lekkiej - tak szybko jak zawodnik wagi ciężkiej i tak mocno jak zawodnik wagi lekkiej"
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Tu juz bym cos odpowiedzial... trener to trener, takie teksty sa nie bardzo na miejscu.. chyba ze sie zna z "Tomkiem" z 5 lat, ale i tak kiepski przyklad dla nowych w sekcji...
Napisano Ponad rok temu
Przesada, wszystko zależy od sytułacji. Jeśli trener jest jajcarz i dobrze się zna z Tomkiem, to każdy i tak wie, że to nie jest na poważnie.Tu juz bym cos odpowiedzial... trener to trener, takie teksty sa nie bardzo na miejscu.. chyba ze sie zna z "Tomkiem" z 5 lat, ale i tak kiepski przyklad dla nowych w sekcji...
Napisano Ponad rok temu
dokładnie 8)(...)Jeśli trener jest jajcarz i dobrze się zna z Tomkiem, to każdy i tak wie, że to nie jest na poważnie.
Ostatnio u mnie:
"Panowie wy tu przyszliście na trening czy do koła gospodyń wiejskich???!!! Podpór i po 50"
:-)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
"Tomek robisz wszystko doskonale - jak na swoją grupę upośledzeniową."
Tu juz bym cos odpowiedzial... trener to trener, takie teksty sa nie bardzo na miejscu.. chyba ze sie zna z "Tomkiem" z 5 lat, ale i tak kiepski przyklad dla nowych w sekcji...
proszę cię :roll:
nikt nie narzeka, wręcz przeciwnie - wszystkim ćwiczącym podoba się żartobliwy sposób prowadzenia treningu, mi też się parę razy "dostało" i wcale nie czułem się urażony - a wręcz przeciwnie uśmiałem się szczerze - wystarczy zrozumieć że to jest mówione żartem :wink:
Napisano Ponad rok temu
"A kiai to babcia za ciebie krzyknie ?!" :wink:
Napisano Ponad rok temu
teskt Trenera
"Panowie dzisiaj robimy bla bla bla bla....
No to Panowie bieg dookołasali..."
nie było by w tym nic dziwnego gdyby na sali przewazali faceci ale 75% kobiet na sali to przesada
Napisano Ponad rok temu
Trener-No widzicie, macie u mnie nie tylko trening, ale i saune. Powinienem wam podnieść składki
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
kyokushin vs muay thai 1962
- Ponad rok temu
-
Mistrzostwa Polski/Europy w Budo
- Ponad rok temu
-
Militarie Ars Poloniae
- Ponad rok temu