Witam.
Mój kolega z sekcji posiada taką odzież wykorzystując ją do zbijania wagi przed ważeniem na zawodach.
Dzięki temu dresikowi z PCV zbija 2kg przed ważeniem.
I tu nasuwa się moje pytanie, czy warto sprawić sobie taki dresik (nie kosztuje dużo) wykorzystując go przy robieniu aerobów (bieżnia, rowerek).
Czy podczas takiego wypacania się tracimy tylko wodę podskórną i nie ma to nic wspólnego z utratą tkanki tłuszczowej?
Tutaj wklejam krótki opis:
"Ubranie treningowe zostało wykonane z najwyższej jakości stylonu wraz ze wzmocniczą warstwą ochronną. Ubranie nie przepuszcza powietrza z zewnątrz, jednocześnie zatrzymując je wewnątrz, co daje efekt sauny, a w konsekwencji szybsze spalanie tkanki tłuszczowej."
Z góry dzięki za odpowiedzi:)
ubrania treningowe z materialu PCV
Rozpoczęty przez , Ponad rok temu
1 odpowiedź w tym temacie
Napisano Ponad rok temu
Re: ubrania treningowe z materialu PCV
Chodzę na saune co drugi dzień i jakoś nie zauważyłem bym spalał dzięki temu tłuszcz Banda podstarzałych stałych bywalców z brzuchem do ziemi tez chyba nie świadczy o właściwościach odchudzających sauny
Teoretycznie podniesiona temperatura powinna coś tam dawać przy odchudzaniu, w praktyce to raczej tylko wypacanie wody choć przed zawodami i to dobre.
Gubrin
Teoretycznie podniesiona temperatura powinna coś tam dawać przy odchudzaniu, w praktyce to raczej tylko wypacanie wody choć przed zawodami i to dobre.
Gubrin
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
ławeczka - prosze o porade
- Ponad rok temu
-
choroba z dziecinnych lat a treningi
- Ponad rok temu
-
Naciągnięte więzadło krzyżowe przednie