Straszna kontuzja Pelego (video)
Napisano Ponad rok temu
Tu jest video.W 20/21 sekundzie filmu widac o co chodzi.
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
nie chce się madrzyć ale....chyba źle myslisz...kolega z technikum miał podobna kontuzje tylko że dostał kose na meczu piłki noznej...miesiąc w szpitalu...pół roku rekonwalescencji...ubytek masy mięsniowej w jednej nodze około 30%....srubowanie...wieczny ból...dozywotni zakaz gry w piłe od lekarzamysle ze to zle tylko wyglada a w rzeczywistosci peknieta kosc zciagana jest drutami lub blaszkami pozniej gips.co nie zmienia faktu ze i tak do przyjemnosci taka rzecz nie nalezy.
Napisano Ponad rok temu
nie chce się madrzyć ale....chyba źle myslisz...kolega z technikum miał podobna kontuzje tylko że dostał kose na meczu piłki noznej...miesiąc w szpitalu...pół roku rekonwalescencji...ubytek masy mięsniowej w jednej nodze około 30%....srubowanie...wieczny ból...dozywotni zakaz gry w piłe od lekarza [/quote]
Ja miałem rozsypany staw skokowy. Na pierwszy rzut oka moja kontuzja nie wyglądała nawet w połowie tak źle jak ta. Miałem 2 operacje, śruby prawie 2 lata. Mimo że minęło kilka lat to do tej pory noga czasami mnie nieprzyjemnie napiera...
Jeżeli ten gość jeszcze kiedyś wróci do uprawiania sportu to będzie moim osobistym bohaterem.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
nie chce się madrzyć ale....chyba źle myslisz...kolega z technikum miał podobna kontuzje tylko że dostał kose na meczu piłki noznej...miesiąc w szpitalu...pół roku rekonwalescencji...ubytek masy mięsniowej w jednej nodze około 30%....srubowanie...wieczny ból...dozywotni zakaz gry w piłe od lekarza [/quote]
Ja miałem rozsypany staw skokowy. Na pierwszy rzut oka moja kontuzja nie wyglądała nawet w połowie tak źle jak ta. Miałem 2 operacje, śruby prawie 2 lata. Mimo że minęło kilka lat to do tej pory noga czasami mnie nieprzyjemnie napiera...
Jeżeli ten gość jeszcze kiedyś wróci do uprawiania sportu to będzie moim osobistym bohaterem.[/quote]
powazna sprawa.poszukałes chyba sobie dobrego lekarza?gdzie sa tacy specjalisci?ostro trenujesz.
Napisano Ponad rok temu
Jeżeli ten gość jeszcze kiedyś wróci do uprawiania sportu to będzie moim osobistym bohaterem.[/quote]
powazna sprawa.poszukałes chyba sobie dobrego lekarza?gdzie sa tacy specjalisci?ostro trenujesz.[/quote]Miałem sporo szczęcia, bo pierwsza operacja została wykonana bardzo dobrze mimo ze miało to miejsce w normalnym szpitalu. Potwierdzili to później specjaliści z kiliniki w Żorach. Sami jednak powiedzieli, ze nic wiecej zrobić dla mnie nie mogą i że z nogą bedzie co raz gorzej i zebym zapomniał o uprawianiu sportu. Początkowo wziąłem sobie ich rady do serca. Długo jednak nie wytrzymałem i teraz trenuje juz PRAWIE normalnie. Low kicki wpierdalam na pełnej mocy
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Team Quest: będzie nam miło gościć Pawła!
- Ponad rok temu
-
Mark Hunt ponownie w K-1!!!!!!!!!!!!
- Ponad rok temu
-
UFC 82 Weigh-in (ważenie)
- Ponad rok temu
-
Japończycy zjechali się na Sengoku...
- Ponad rok temu
-
Yamma Pit-fighting - rozpiska
- Ponad rok temu
-
K-1 Fighting Network w Wiedniu - Różal na rozpisce!!
- Ponad rok temu
-
Ray Sefo w Xtreme Couture
- Ponad rok temu
-
Liga typerów Takedown.pl - UFC 82
- Ponad rok temu
-
Seminarium z Mamedem Khalidowem
- Ponad rok temu
-
Gry komputerowe MMA