Pokonał 4 z nozami
Napisano Ponad rok temu
NIezły bilans - 1 trup - 2 schwytancyh - 1 uciekł
Napisano Ponad rok temu
A tak wogóle tam się wypowiada taki jeden murzyn i mówi coś o niewinnej ofierze... nie zrozumiałem do końca, ale on chyba nie mówi o tym zabitym nożowniku?
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
a dokladniej mowil to prawnik-obronca tych czarnych dzieciakow co napadly z nozami tego goscia - i w/w prawnik stwierdzil ze zabicie golymi rekami napastnika z nozem (ktorego okreslil mianem "niewinnego czlowieka") bylo przestepstwem
co do samej sytuacji - 3ci DAN zabijajacy 4rech 15stolatkow.. wiec troche nie dziwota
Napisano Ponad rok temu
A pozatym: Mają po 15 lat i takie numery odwalają, to co będą robić gdy będą mieli po 25
No i przypominam że nawet człowiek posiadający 3 dan (chyba w ju jitsu, ale nie usłyszałem dobrze) został przy tym spotkaniu ranny, wyobraźcie sobie co by było gdyby wyskoczyli do kogoś słabszego.
Pozdrawiam
//edit: A o tym adwokacie to mi się pisać nawet nie chce, to już atakujący nożownik jest "niewinną ofiarą" a człowiek który się bronił i zabił nożownika jest "przestępcą" Co za ludzie...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Myślisz, że gówniarze z bronią to w USA nowość?Nie przeraża was, że już nawet tacy gówniarze dopuszczają się ataków z nożem? Co im się tli w głowach... Tak czy owak, koleś i tak kozak, że dał im radę.
Napisano Ponad rok temu
jak by skurwiele ktorzy go zaatakowali byli biali to juz widze te wszystkie commenty ze czarnuch zamordowal niewinnych chlopcow ktorzy sobie w parku obierali nozami jabłka...
ale BTW to rispekt, widac ze czasami sie jednak da... (nie zebym chcial sprawdzac )
Napisano Ponad rok temu
(taki rasistowski zarcik..)
co do 15stolatka z nozem - oczywiscie ze kazda osoba z nozem jest bardzo grozna, ale mimo wszystko to byl tylko napad a nie proba morderstwa i noze byly tam tylko do przestraszenia goscia, a nie do zabicia go.. wiec pewnie dlatego ten 3 DAN mimo wszystko przezyl zadyme - przywalil z zaskoczenia zabijajac jednego, drugiego prawie zabijajac itd - a reszta spanikowala..
Napisano Ponad rok temu
Generalnie ograc kogos kto naprawde umie (a nie wydaje mu sie. ze umie) walczyc nozem jest bardzo bardzo trudno a ograc czterech to jak MI3.
Napisano Ponad rok temu
Zastanawiam się, czy ten cały "obrońca uciśnionych"wierzy w to co mówi, czy po prostu liczy na ugranie w tym jakiejś kasy.
To powiedział ich obrońca, więc jest oczywiste, że nie wierzy w to co mówi, a mówi to, co jest najlepsze dla jego klientów. Znów otarliśmy się o typowy w Polsce problem obarczania adwokatów winami ich klientów. Nie będę pisał, która partia spopularyzowała ten chory pogląd.
Napisano Ponad rok temu
jak by skurwiele ktorzy go zaatakowali byli biali to juz widze te wszystkie commenty ze czarnuch zamordowal niewinnych chlopcow ktorzy sobie w parku obierali nozami jabłka...
Buehehehe, jak Ty czasem pierdolisz, nie mogę
Napisano Ponad rok temu
a nie było by tak mysiu-pysiu? :*jak by skurwiele ktorzy go zaatakowali byli biali to juz widze te wszystkie commenty ze czarnuch zamordowal niewinnych chlopcow ktorzy sobie w parku obierali nozami jabłka...
Buehehehe, jak Ty czasem pierdolisz, nie mogę
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
E tam, nie dziwota, zdecydowany i uzbrojony w nóż 15 latek jest śmiertelnym zagrożeniem i dobrze że trafili na człowieka który umiał się obronić.
A pozatym: Mają po 15 lat i takie numery odwalają, to co będą robić gdy będą mieli po 25
I tak rodzą się legendy... (kiedyś to się nazywało głuchy telefon) :-)
15 lat mial tylko jeden z nich.
Ten, który zginął (adwokat wypowiadał się o nim) miał 28 lat, jak slychać w komentarzu. O innych nie mowią ile mieli lat.
A ten, który się bronił miał 39 lat (także słychać w komentarzu).
To tak dla jasności w kwestii wieku uczestników. Myślę, że w takim razie uogólnianie sprawy na "mieli po 15 lat" ma tyle samo sensu co "mieli po 28 lat".
Pominąłbym raczej kwestię wieku w komentarzach.
pozdrawiam
Gorath
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
mial szczescie ze nie wiedzial ze obrona przed nozem nie istnieje.
nice one
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Bokser zabija pedofila
- Ponad rok temu
-
etymologia walki....
- Ponad rok temu
-
gdy mundurowego strach obleciał...
- Ponad rok temu
-
sabre red magnum
- Ponad rok temu
-
pouczenie policyjne?!
- Ponad rok temu
-
Koleś z sherdoga pociety przez meksyków
- Ponad rok temu
-
Jak RZECZYWIŚCIE się bić, gdy trzeba się bić?
- Ponad rok temu
-
Szukam Filmiku z (prawdopdobnie) ESDS
- Ponad rok temu
-
co Proponujecie???
- Ponad rok temu
-
akcja z gornoslaskiej w wawie
- Ponad rok temu