Red Scorpion zdecydował ! Policzek dla K-1 !?
Napisano Ponad rok temu
Sonkin jest to człowiek, który od samego początku pobytu Scorpiona w Nowej Zelandii wspierał Alexeia nie tylko finansowo.
Jak podano oficjalnie rozmowy z Tanigawą i Jusho nie przyniosły żadnych rezultatów, tak więc na tą chwilę najbardziej prawdopodobna jest współpraca Team Scorpion z Dixonem. Więc już niebawem zobaczymy Ighanshova nie w K-1 a w KO World Series.
Swoją drogą wejście Dixona na rynek Europejski tylko może przynieść pozytywne skutki. Ponieważ K-1 w odpowiedzi na KO World Series Europa, jak już informowaliśmy stworzy FEG Europe a to oznacza jedno : Więcej lepszych gal w Europie !
źródło :wlasne
Napisano Ponad rok temu
Ale z drugiej strony zaluje ze nie widac Aleksiea w K-1. Myslalem ze calkiem zrezygnowal z walk.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Czesław : Dixon na tą chwilę stworzył organizację KO World Series, która na najbliższe 3 lata budżet ma większy niż FEG. Popatrz, z kim już podpisał kontrakty a dopiero się rozkręca. Jeśli ktoś już tu jest niewiarygodny to bardziej Japończycy, którzy pomimo iż nie wykorzystują zawodników blokują im możliwość walki w innych federacjach. Pozatym jak zawodnik może zbudować formę, skoro przez rok nie walczy ?
Lubie Dixona, swego czasu miałem z nim częsty kontakt. Ale od czasu afery z Sefo wątpiłem by ktokolwiek mógł mu powierzyć jakąś kasę ( o to mi chodziło pisząc o jego wiarygodności).
Masz link do strony tej organizacji? Kto tam jeszcze będzie walczyć?
Napisano Ponad rok temu
A nie wykluczone, że zobaczymy też w KO World Series Polaków
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Zmian adresu strony internetowej Polskiej Ligi Muay Thai &am
- Ponad rok temu
-
Mistrzostwa Europy Muay Thai 2008 - klip