etymologia walki....
Napisano Ponad rok temu
Gdzie leży prawda bo na pewno nie tam gdzie koleś mówi(tu pisze)że najeb/ał np.dwóch kolesi którym sie nie chciało bić albo nie mieli sił(chyba że najeb/ał cały oddział specjalny, ilu tam jest chłopa sześciu?albo wpierd/olił się w grupę huliganów a oni uciekli na autobus lol)Czekam jeszcze tylko az ktoś nazwie mnie pajacem....palce lizać?Jak przejdzie ?-to mogę jeszcze edytować....
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A dwa temat zwyczajnie idiotyczny A jakie są korzenie jedzenia? Albo snu?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Bija się, ale nie po twarzach.
Podobno kara za uderzenie w twarz jest bardzo dotkliwa.
Oni to mają tą zasadę wpojoną od dziecka żeby nie bić po twarzy.
Mogliśmy się przekonać jakie surowe prawo u nich panuje.
Jaką karę dostał Polak za gwałt?
U nas by dostał z 10lat z czego by odsiedział kilka.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
wiec ja wolalbym dostac w twarz piescia, niz w brzuch olowiana kulka..
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
jet to może sie pobijemy...co?
Nadal nie rozumiem, co mi chciałeś udowodnić... Albo to ty mnie nie zrozumiałeś. Zwierzęta nie walczą ze sobą bez powodu, ludzie też nie. Nie mam tu oczywiście na myśli walki sportowej.wiążące się z obroną przed agresorem, lub walką o swoje miejsce w stadzie
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
http://budo.net.pl/v...der=asc&start=0
troll error na ulicy? dlaczego?
Napisano Ponad rok temu
ktoś pisał cos o GB i walkach na ulicy że tam sie nie bije po twarzy.....
ogólnie od niedawna "uczeszczam"(chodze tam krótko a jak Cwicze to uderzenia w powietrze i worek i manekin, staram sobie znalezć kogos do treningów) na MT i szokują mnie ich sparingi xD(zero uderzeń na twarz) technika która jest żałosna, ich instruktorzy reprezentuja zerowy poziom, doslownie np na pierwszym trening jaki przyszedłem usiadłem sobie na ringu i patrzyłem co sie dzieje wiec tak trener najpierw pokazywał techniki których takowymi nie mozna było nazwać bo było w nich 0 techniki , pozniej uczniowie trenowali je na tarczach przed tym rozgrzewka która była za krótka i nie spełnaiła swojego podstawowego zadania i rozciaganie i na koniec nie wiem co to było xD , ale trener moze 90 kilo i 185 stał z założonymi rekoma na plechach a uczniowie którzy zostali po treningu naparzali go w klatke piersiową i kopali lowami po łydkach nie wiezyłem własnym oczą xD z racji tego ze ich technika była marna po prostu nie potrafili udeżac to ciosy nie miały siły, na nastepnym treningu zapytam sie czy też moge sprobować :twisted:
zawiodłem sie bardzo kiedy to zobaczyłem ale sie nie poddaje
zobaczyć mine brytyjczyka który jest trenerem i sie dowiaduje że nic nie potrafi (bezcenne)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
PZDR
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
gdy mundurowego strach obleciał...
- Ponad rok temu
-
sabre red magnum
- Ponad rok temu
-
pouczenie policyjne?!
- Ponad rok temu
-
Koleś z sherdoga pociety przez meksyków
- Ponad rok temu
-
Jak RZECZYWIŚCIE się bić, gdy trzeba się bić?
- Ponad rok temu
-
Szukam Filmiku z (prawdopdobnie) ESDS
- Ponad rok temu
-
co Proponujecie???
- Ponad rok temu
-
akcja z gornoslaskiej w wawie
- Ponad rok temu
-
Pomuszcie!!!