Shido-Liga Łódź VI Edycja
Napisano Ponad rok temu
Planowane formuły:
submission grappling z podziałem na kategorie wagowe
thai- boxing z podziałem na kat. wagowe, wiek(juniorzy i seniorzy) oraz klasy sportowe
thriathlon SHIDOKAN(bare-knuckle 1r., thai- boxing 1r. i shido- mma 1r.; u juniorów zamiast shido-mma jest grappling) z podziałem na kat. wagowe i wiek
Shido- MMA z podziałem na kat. wagowe i klasę zawodników.
Plan turnieju:
Przyjazd ekip 8.00-9.00
badania i zapisy 9.00-10.00
Rozpoczęcie zawodów godz. 10.00
Planowane zakończenie ok. godz.16.
Każdy zawodnik zobowiązany jest posiadać aktualne badania sportowe.
Wpisowe na zawody: 20PLN. Osoby nie zrzeszone w PFS płacą roczną opłatę licencyjną w wysokości 20PLN, opłata ta jest honorowana na wszelkich imprezach organizowanych przez Polską Federację Shidokan w 2008 roku.
Dla dodatkowej informacji dodam, że w tym roku w Łodzi planujemy jeszcze 3 Edycje Shido-Ligi, w maju, w pażdzierniku i w grudniu. Pozdrawiam, OSU!
Napisano Ponad rok temu
Ale shido mma ok
Napisano Ponad rok temu
Wlasnie, mozna prosic o dokladne zasady?
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Haloooo?
shidokangr moze wypowiesz sie w temacie?
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
nic za darmo, koledzy.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
skoro jest zabroniony to po co puszczaja ogloszenie na forum bjj, luta livre, sambo )).
Looz. Niech ktos zwyczajnie poda reguly. Jak wiesz co jest zabronione to opisz mniej wiecej.
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
"hehe no widze że organizatorzy sie jak zawsze przejmuja chyba sami niewiedzą jakie sa zasady dopiero człowiek podczas walki sie dowiaduje ze jakas technika jest zabroniona hehe a z tego co słyszałem start niezrzeszonych w shidokan miał byc zabroniony ponieważ podczas pewnych zawodów goscie z BJJ przekopali paru shidokanowcom tyłki"
Chłopie,aleś pojechał.Człowiek się dowiaduje o przepisach w trakcie walki to chyba na lidze bjj-tam mój kumpel załapał dyskwalifikację,bo się okazało,że w białych pasach-ale tych trenujących dłużej-nie wchodzą dzwignie na stopę.na shido-lidze czegoś takiego nie było.
A startować mogą oczywiście wszyscy,każdy jest mile widziany,więc tu nie wypisuj bajek.Tak samo jak o tych zawodach,które chyba Ci się przyśniły.
Napisano Ponad rok temu
Pierwsza jest niepunktowana,wygrywamy przez poddanie,w drugiej są przyznawane punkty za: sprowadzenie i utrzymanie pozycji dominującej,za przejście gardy,za pozycję dominującą(musi być utrzymana miń.3 sekundy).
Dozwolone wszystkie kończące oprócz skrętówek i dzwigni na kark.
Wiadomo,obowiązuje zachowanie sportowe,walczymy w spodenkach,dozwolone spodnie od gi,koszulki.
Napisano Ponad rok temu
A co do ligi bjj, to chyba obowiązują tam przepisy CBJJ, w których wyraźnie jest napisane, że w białych pasach nie ma żadnych dźwigni na nogi.
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] Tu sa zasady ADCC
Pozatym jaki jest przedzial wiekowy w juniorach i jakie wagi?
Pozdrawiam :-)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
ale pierdzielicie. Skoro wiecie mniej wiecej jakie sa przepisy to napiszcie cos.
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
3miasto - pytanie
- Ponad rok temu
-
IV Puchar Berserkerów - Walki
- Ponad rok temu
-
grappling w Tarnowskich Górach
- Ponad rok temu
-
Grapling w Szczecinie na Tkackiej...slyszal ktos?
- Ponad rok temu
-
Kluby bjj,sw.mma w Norwegii
- Ponad rok temu
-
Namiary na grappling w Pradze Czeskiej
- Ponad rok temu
-
na czym polega luta livre?
- Ponad rok temu
-
ME Lizbona 2008